Project Arnhem | Bitumen dak repareren

Team Daklekkage oplossen

Deze week hebben wij weer een mooi project mogen afronden. Dit keer waren we in het gezellige Arnhem aan de slag. De klant had recentelijk een nieuwe, jaren dertig woning met plat dak gekocht. De dakbedekking zat er al achttien jaar op en dus wilde de klant een dakinspectie door ons laten uitvoeren. Tijdens de controle kwamen onze experts tot de conclusie dat het dak er – gezien de leeftijd – nog redelijk uitzag. Echter waren er wel een aantal gedeeltes in slechte conditie.

Ons advies

Wanneer dakbedekking in een slechte conditie verkeert, is het verstandig dit probleem op te lossen. Te lang wachten, kan ervoor zorgen dat er lekkages ontstaan. Met alle gevolgen van dien. Om deze reden adviseerden wij onze klant om de slechte gedeeltes op het dak te laten vervangen. Volledige vervanging van de dakbedekking was in dit geval niet noodzakelijk.

Project | Arnhem bitumen dak repareren

De bitumen dakbedekking hebben wij op veel plekken met een extra laag dakbedekking verstevigd. Alle naden op het dak zijn zorgvuldig nagelopen en waar nodig opnieuw gelast. Sommige gedeeltes van het dak hebben wij echter wel vervangen. Het resultaat? Het dak ziet er niet enkel prachtig uit, maar is tevens weer ontzettend stevig en waterdicht. Onze klanten kunnen zo zorgeloos van hun nieuwe woning genieten.

Gratis dakinspectie

Bent u benieuwd naar de huidige conditie van uw dak? Heeft u het vermoeden dat er scheuren in de dakbedekking aanwezig zijn of dat er zelfs al sprake is van een lekkage? Plan dan een dakinspectie in. Een controle laten uitvoeren op uw dak kost bij ons helemaal niets. Na de inspectie geven wij u bovendien een verslag van onze bevindingen inclusief vrijblijvend advies.

Meer informatie | Arnhem bitumen dak repareren

Zou u graag meer te weten komen over het laten repareren van een plat dak? Of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Naast het laten repareren van platte daken kunt u bij ons ook terecht voor het laten uitvoeren van dakreparaties voor pannendaken, schoorsteenrenovaties, schoorsteenreparaties, het laten coaten van de dakgoten en het herstellen van zink- en loodwerk. In Arnhem bitumen dak repareren? Onze professionele dakdekkers zijn actief in uw regio.

Impressie

Recente Projecten

Levensduur dakgoot verlengen

Dakreparatie laten uitvoeren door Daklekkageoplossen.nl

Project Den Bosch | Renovatie loodwerk dakkapel

Voordelen bitumen dak isoleren

Bel: 06 - 363 360 62