Bitumen dak inspecteren

Bitumen dak inspecteren

Wat een heerlijk weer. Het zonnetje schijnt, de vogels fluiten en flinke regenbuien komen steeds minder vaak voor. Naar de staat van het dak omkijken, is daarom nu voor veel mensen niet aan de orde. Zonde! Er bij een flinke hoosbui pas achterkomen dat er een lekkage is, is eigenlijk te laat. Wanneer water de woning binnendruppelt, ontstaat er waterschade en dat had met een tijdige dakinspectie eenvoudig kunnen worden voorkomen.

Heeft u een plat dak en is deze al een ruime tijd niet nagekeken? Onze specialisten komen graag kosteloos bij u langs om de staat van het dak te controleren.

Voordelen dakinspectie

Tijdens een dakinspectie bekijken we de gehele staat van het plat dak. We bekijken de kwaliteit van het dakleer en controleren de lasnaden. Constateren wij een mankement, dan geven wij dit na de controle aan u door en geven daarbij vrijblijvend advies. Kleine mankementen zijn vaak snel en tegen een laag tarief te verhelpen waardoor uw dak na een kleine reparatie weer in uitstekende conditie verkeert. Hoge reparatiekosten, zoals die van een flinke lekkage, worden zo voorkomen. De levensduur van uw bitumen dak verlengen? U realiseert het eenvoudig met een jaarlijkse dakinspectie.

 

 

Daklekkageoplossen.nl

Bij Daklekkageoplossen.nl werken enkel gecertificeerde dakdekkers met verstand van zaken. Wij zijn gespecialiseerd in dakreparaties en dakrenovaties en zijn werkzaam in het gehele land. Met trots kunnen wij zeggen al vele mooie projecten te hebben afgerond; zowel bij particulieren als zakelijke klanten. Op onze uitgevoerde werkzaamheden geven wij bovendien garantie. Zo bent u verzekerd van kwaliteit en kunt zorgeloos van het eindresultaat genieten.

Meer informatie

Heeft u een bitumen dak en vindt u het lastig om de huidige staat ervan te beoordelen? Ga niet zelf het dak op, maar laat het over aan onze specialisten. Wilt u graag vrijblijvend advies of bent u benieuwd naar de kosten van een specifieke reparatie of naar onze werkwijze? Wij vertellen u er met enthousiasme graag meer over.

Impressie

Recente Projecten

Levensduur dakgoot verlengen

Dakreparatie laten uitvoeren door Daklekkageoplossen.nl

Project Den Bosch | Renovatie loodwerk dakkapel

Voordelen bitumen dak isoleren

Bel: 06 - 363 360 62