Bitumen dak onderhouden

Isolatie bitumen dak

Bitumen dak onderhouden? Wij vertellen graag hoe dat aan te pakken. Bij Daklekkage Oplossen werken opgeleide dakexperts die allen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Het repareren, renoveren en onderhouden van daken doen wij enkel met hoogwaardige producten en de meest geavanceerde apparatuur om zo een perfect eindresultaat te garanderen. Bij ons krijgt u bovendien tien jaar garantie op de uitgevoerde reparaties en renovaties. Een prettige gedachte.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud? Neem contact op. We staan u graag te woord.

Jaarlijks onderhoud bitumen dak

De levensduur van uw bitumen dakbedekking verlengen? Voer jaarlijks een onderhoudsbeurt uit. Verwijder bladeren, algen en mossen van het dak, zodat ze deze niet kunnen aantasten. Constateert u tijdens het schoonmaken een scheur of ander mankement? Schakel dan direct een dakdekker in. Wanneer kleine problemen vroegtijdig worden verholpen, voorkomt u hoge reparatiekosten. Ook verkleint u hiermee de kans op een lekkage.

Gratis dakinspectie

Wij raden al onze klanten aan om periodiek – 1x in de twee jaar – een dakinspectie te laten uitvoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat mankementen op tijd worden getraceerd. Voor het geld hoeft u het bij ons bovendien niet te laten. Een dakinspectie is namelijk geheel kosteloos. Blijkt uw plat dak in een slechte conditie te verkeren of zijn er mankementen aanwezig, dan stellen wij u hier uiteraard van op de hoogte. We brengen naast onze bevindingen een vrijblijvend advies inclusief offerte uit. Mocht u de reparatie door ons willen laten uitvoeren, dan plannen wij gezamenlijk een afspraak voor dakreparatie in.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het onderhouden van uw bitumen dak? Wij vertellen u er graag met veel enthousiasme meer over. Naast het laten onderhouden, repareren en renoveren van platte daken kunt u bij ons ook terecht voor het repareren van een daklekkage aan de schoorsteen, het laten coaten van de dakgoten en het herstellen van zink- en loodwerk.

Impressie

Recente Projecten

Project Utrecht | Zinkwerk dakkapel

Een dakkapel is een fantastisch aanwinst voor uw huis. U krijgt er meer lichtinval en extra ruimte voor terug, maar het is wel belangrijk om de dakkapel – net als de rest van het dak – goed te onderhouden. Het zinkwerk rondom de dakkapel wordt na verloop van tijd, door weersinvloeden en Uv-straling, namelijk poreus en dat kan voor lekkages zorgen. Onze klanten in Utrecht constateerden gelukkig tijdig dat het zinkwerk rondom de dakkapel los begon te laten en namen contact met ons op.

Project Houten | Bitumen dak overlagen

Een plat dak gaat decennia lang mee, mits u deze goed onderhoudt. Bitumen is een sterk en duurzaam materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Toch is het belangrijk om het dak periodiek te laten inspecteren, zodat mankementen tijdig worden opgemerkt en verholpen.

Waarom kiezen voor Daklekkage Oplossen?

Uw dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Om deze reden is het belangrijk deze periodiek te laten controleren en eventuele mankementen door een deskundige te laten verhelpen. Zelf een lekkage verhelpen of het zinkwerk op het dak repareren? Het kan, mits u over de juiste kennis en apparatuur beschikt. Zelf het dak opgaan en reparaties uitvoeren, kan voor grote problemen – zoals lekkages – zorgen. Een ervaren dakdekker inschakelen, is bij een gebrek aan kennis, dan ook een absolute aanrader.

Project Zaltbommel | Kilgoot renoveren

Een kapotte kilgoot kan voor vervelende verrassingen, zoals een lekkage zorgen. Daar kwamen onze klanten in Zaltbommel op een maandagavond achter. Na een regenachtige dag drupte het water helaas de woning binnen en dat zorgde voor een flinke lekkage in de keuken. Ons team van dakexperts besloot de ochtend erna langs te gaan en ging tijdens een dakinspectie op zoek naar de oorzaak van het probleem.
Bel: 06 - 363 360 62