Bitumen dak onderhouden

Isolatie bitumen dak

Bitumen dak onderhouden? Wij vertellen graag hoe dat aan te pakken. Bij Daklekkage Oplossen werken opgeleide dakexperts die allen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Het repareren, renoveren en onderhouden van daken doen wij enkel met hoogwaardige producten en de meest geavanceerde apparatuur om zo een perfect eindresultaat te garanderen. Bij ons krijgt u bovendien tien jaar garantie op de uitgevoerde reparaties en renovaties. Een prettige gedachte.

Wilt u een afspraak maken voor onderhoud? Neem contact op. We staan u graag te woord.

Jaarlijks onderhoud bitumen dak

De levensduur van uw bitumen dakbedekking verlengen? Voer jaarlijks een onderhoudsbeurt uit. Verwijder bladeren, algen en mossen van het dak, zodat ze deze niet kunnen aantasten. Constateert u tijdens het schoonmaken een scheur of ander mankement? Schakel dan direct een dakdekker in. Wanneer kleine problemen vroegtijdig worden verholpen, voorkomt u hoge reparatiekosten. Ook verkleint u hiermee de kans op een lekkage.

Gratis dakinspectie

Wij raden al onze klanten aan om periodiek – 1x in de twee jaar – een dakinspectie te laten uitvoeren. Zo bent u ervan verzekerd dat mankementen op tijd worden getraceerd. Voor het geld hoeft u het bij ons bovendien niet te laten. Een dakinspectie is namelijk geheel kosteloos. Blijkt uw plat dak in een slechte conditie te verkeren of zijn er mankementen aanwezig, dan stellen wij u hier uiteraard van op de hoogte. We brengen naast onze bevindingen een vrijblijvend advies inclusief offerte uit. Mocht u de reparatie door ons willen laten uitvoeren, dan plannen wij gezamenlijk een afspraak voor dakreparatie in.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het onderhouden van uw bitumen dak? Wij vertellen u er graag met veel enthousiasme meer over. Naast het laten onderhouden, repareren en renoveren van platte daken kunt u bij ons ook terecht voor het repareren van een daklekkage aan de schoorsteen, het laten coaten van de dakgoten en het herstellen van zink- en loodwerk.

Impressie

Recente Projecten

Levensduur dakgoot verlengen

Dakreparatie laten uitvoeren door Daklekkageoplossen.nl

Project Den Bosch | Renovatie loodwerk dakkapel

Voordelen bitumen dak isoleren

Bel: 06 - 363 360 62