Bitumen dak repareren

c48e8ae7f1f4d9dba6ef9aecec86136b

Een bitumen dak repareren? Bij Daklekkage Oplossen weten wij hoe dat aan te pakken. Ons team van gespecialiseerde vakmensen is op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en werkt enkel met geavanceerde apparatuur om zo een tiptop eindresultaat te realiseren.

Heeft u een lekkage op uw bitumen dak?
Is de bitumen dakbedekking aan vervanging toe?
Heeft u last van een lekkage?
Kies voor een ervaren dakdekker en laat uw dak weer in een uitstekende conditie brengen.

Meer weten over het repareren van uw plat dak? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Bitumen dakbedekking inspectie

Heeft u het vermoeden dat uw dakbedekking in een slechte staat verkeert? Wacht niet te lang en onderneem actie. Vaak kunnen mankementen met een eenvoudige reparatie worden verholpen. Wanneer u te lang wacht kan een klein probleem, zoals scheurvorming, verergeren waardoor reparatiekosten hoger zijn. Ook kan het voor onaangename situaties, zoals een lekkage zorgen.

Wilt u weten wat de huidige staat van uw bitumen dak is? Vermoedt u dat er sprake is van een mankement? Plan een gratis dakinspectie in. Wij komen geheel vrijblijvend bij u langs om het dak zorgvuldig te controleren en geven u op basis van onze bevindingen een gratis advies inclusief offerte.

Bitumen dak vervangen

Bitumen is een sterk materiaal met een lange levensduur. Toch kan het na verloop van tijd door het klimaat in ons land slijtagesporen vertonen. Is uw bitumen dak vijftien á twintig jaar oud? Het is verstandig de conditie in de gaten te houden. Blijkt tijdens een inspectie dat het gehele dak in slechte staat verkeert, dan kunnen wij de dakbedekking volledig voor u vervangen.

Het is niet altijd noodzakelijk om de gehele dakbedekking te vervangen. Vaak kunnen problemen met lokale reparaties worden opgelost. Welke situatie voor u van toepassing is? We bekijken het tijdens een gratis inspectie.

Daklekkage Oplossen

Bij Daklekkage Oplossen zijn we gespecialiseerd in dakreparaties en dakrenovaties. U kunt bij ons terecht voor het laten repareren en renoveren van platte daken. Heeft u last van een lekkage? Laat het repareren van uw dak altijd aan een expert over. Het werken op hoogte vereist ervaring en bovendien kan de schade, indien het niet op de juiste wijze wordt gerepareerd, verergeren waardoor het probleem enkel groter wordt.

Uw bitumen dak laten repareren?
Neem contact met ons op. We komen graag geheel vrijblijvend bij u langs.

Impressie

Recente Projecten

Project Utrecht | Zinkwerk dakkapel

Een dakkapel is een fantastisch aanwinst voor uw huis. U krijgt er meer lichtinval en extra ruimte voor terug, maar het is wel belangrijk om de dakkapel – net als de rest van het dak – goed te onderhouden. Het zinkwerk rondom de dakkapel wordt na verloop van tijd, door weersinvloeden en Uv-straling, namelijk poreus en dat kan voor lekkages zorgen. Onze klanten in Utrecht constateerden gelukkig tijdig dat het zinkwerk rondom de dakkapel los begon te laten en namen contact met ons op.

Project Houten | Bitumen dak overlagen

Een plat dak gaat decennia lang mee, mits u deze goed onderhoudt. Bitumen is een sterk en duurzaam materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Toch is het belangrijk om het dak periodiek te laten inspecteren, zodat mankementen tijdig worden opgemerkt en verholpen.

Waarom kiezen voor Daklekkage Oplossen?

Uw dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Om deze reden is het belangrijk deze periodiek te laten controleren en eventuele mankementen door een deskundige te laten verhelpen. Zelf een lekkage verhelpen of het zinkwerk op het dak repareren? Het kan, mits u over de juiste kennis en apparatuur beschikt. Zelf het dak opgaan en reparaties uitvoeren, kan voor grote problemen – zoals lekkages – zorgen. Een ervaren dakdekker inschakelen, is bij een gebrek aan kennis, dan ook een absolute aanrader.

Project Zaltbommel | Kilgoot renoveren

Een kapotte kilgoot kan voor vervelende verrassingen, zoals een lekkage zorgen. Daar kwamen onze klanten in Zaltbommel op een maandagavond achter. Na een regenachtige dag drupte het water helaas de woning binnen en dat zorgde voor een flinke lekkage in de keuken. Ons team van dakexperts besloot de ochtend erna langs te gaan en ging tijdens een dakinspectie op zoek naar de oorzaak van het probleem.
Bel: 06 - 363 360 62