Bitumen dakbedekking vervangen

Plat bitumen dak

Bitumen dakbedekking vervangen? Kies voor een ervaren dakdekker en ben verzekerd van een fantastisch eindresultaat. Hoe bitumen dakbedekking wordt geplaatst, dat vertellen we u graag. Een transparante werkwijze en heldere manier van communiceren, vinden wij namelijk erg belangrijk.

Weet u niet zeker of het noodzakelijk is om uw dakbedekking te vervangen? In de meeste gevallen is volledige vervanging niet nodig. Met gedeeltelijke reparaties brengen wij uw dak weer in uitstekende conditie. Om de huidige staat van uw dak te beoordelen, komen wij graag langs voor een gratis dakinspectie. Onze specialisten controleren dan de huidige staat van uw dak en geven u op basis van de bevindingen een vrijblijvend advies inclusief offerte.

Een dakinspectie inplannen? Bij ons kost het u helemaal niets.

Volledig vervangen bitumen dakbedekking

Heeft u een aanbouw laten plaatsen en wilt u hierop bitumen dakbedekking laten aanbrengen? Is uw plat dak in slechte conditie en wilt u het daarom volledig laten vervangen? Wij vervangen de dakbedekking op een professionele manier.

Allereerst zorgen wij ervoor dat het dak volledig schoon is. Hierna starten onze specialisten met het uitrollen van het dakleer. Het plat dak wordt tijdens dit proces op zorgvuldige wijze voorzien van een laag bitumen. Het overtollige materiaal wordt weggesneden, zodat het bitumen overal keurig aansluit. Na het op maat maken van de dakbedekking is het tijd om deze aan het dak te bevestigen. Dit gebeurt door middel van een brander. De naden worden door ons op precieze wijze dichtgelast, zodat het dak niet alleen stevig, maar ook volledig waterdicht is. De gebrande naden worden tot slot met een speciale roller aangedrukt. Zo sluit het geheel perfect af.

Let op: heeft u zelf geen ervaring met het aanbrengen van bitumen dakbedekking? Ga dan niet zelfstandig aan de slag. Het branden van bitumen dient op secure wijze te gebeuren. Een ongeluk, zoals brand, zit per slot van rekening in een klein hoekje.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten vervangen van uw plat dak? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Naast het laten repareren en renoveren van platte daken kunt u bij ons ook terecht voor het laten herstellen van zink- en loodwerk, dakreparaties, het laten coaten en repareren van dakgoten, dakrenovaties en schoorsteenrenovaties en -reparaties.

Impressie

Recente Projecten

Levensduur dakgoot verlengen

Dakreparatie laten uitvoeren door Daklekkageoplossen.nl

Project Den Bosch | Renovatie loodwerk dakkapel

Voordelen bitumen dak isoleren

Bel: 06 - 363 360 62