Blogs

Bekijk de blogs en projecten van Daklekkageoplossen.nl

Project Best | Bitumen dak overlagen

Project Nijmegen | Kilgootreparatie

Project Hilvarenbeek | Nokvorsten repareren

Bitumen dak inspecteren

Project Utrecht | Zinkwerk dakkapel

Een dakkapel is een fantastisch aanwinst voor uw huis. U krijgt er meer lichtinval en extra ruimte voor terug, maar het is wel belangrijk om de dakkapel – net als de rest van het dak – goed te onderhouden. Het zinkwerk rondom de dakkapel wordt na verloop van tijd, door weersinvloeden en Uv-straling, namelijk poreus en dat kan voor lekkages zorgen. Onze klanten in Utrecht constateerden gelukkig tijdig dat het zinkwerk rondom de dakkapel los begon te laten en namen contact met ons op.

Project Houten | Bitumen dak overlagen

Een plat dak gaat decennia lang mee, mits u deze goed onderhoudt. Bitumen is een sterk en duurzaam materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Toch is het belangrijk om het dak periodiek te laten inspecteren, zodat mankementen tijdig worden opgemerkt en verholpen.

Waarom kiezen voor Daklekkage Oplossen?

Uw dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Om deze reden is het belangrijk deze periodiek te laten controleren en eventuele mankementen door een deskundige te laten verhelpen. Zelf een lekkage verhelpen of het zinkwerk op het dak repareren? Het kan, mits u over de juiste kennis en apparatuur beschikt. Zelf het dak opgaan en reparaties uitvoeren, kan voor grote problemen – zoals lekkages – zorgen. Een ervaren dakdekker inschakelen, is bij een gebrek aan kennis, dan ook een absolute aanrader.

Project Zaltbommel | Kilgoot renoveren

Een kapotte kilgoot kan voor vervelende verrassingen, zoals een lekkage zorgen. Daar kwamen onze klanten in Zaltbommel op een maandagavond achter. Na een regenachtige dag drupte het water helaas de woning binnen en dat zorgde voor een flinke lekkage in de keuken. Ons team van dakexperts besloot de ochtend erna langs te gaan en ging tijdens een dakinspectie op zoek naar de oorzaak van het probleem.

Project Hilversum | Schoorsteen opmetselen

Een prachtige jaren dertig woning in Hilversum was een van de locaties waar we deze week een opdracht hebben mogen uitvoeren. Onze klanten constateerden dat de schoorsteen aan het verzakken was en namen contact met ons op. Bij aankomst voerden wij een gratis dakinspectie uit en zagen direct dat de schoorsteen inderdaad in slechte staat verkeerde.

Project Utrecht | Kilgoot reinigen en repareren

De wintermaanden zijn weer aangebroken en helaas komen lekkages dan steeds vaker voor. Zo ook bij onze klanten in Utrecht. Zij troffen in de ochtend een lekkage aan en besloten om direct contact met ons op te nemen. Verstandig. Diezelfde middag kwamen wij langs en voerden een gratis dakinspectie uit. De boosdoener? Een verstopte en kapotte kilgoot.

Project Tilburg | Plat dak herstellen

Zo vervelend! Een lekkage op een plat dak. Na een weekendje weg troffen onze klanten in Tilburg midden in de woonkamer een enorme plas water aan. Een lek in het dak was de boosdoener.

Voordelen en nadelen dakdekker

Wilt u een dakdekker inschakelen, maar twijfelt u of dit noodzakelijk is? In sommige gevallen kunt u zelf het dak opgaan, maar overweeg altijd of het niet verstandiger is om een specialist te benaderen.
Bel: 06 - 363 360 62