Werkzaamheden

Bekijk alle werkzaamheden van Daklekkage Oplossen. Dé specialist op het gebied van dakreparaties en -renovaties.
Daklekkage laten oplossen

Dakinspectie laten uitvoeren

Onderhoud uw dak en schoorsteen zorgvuldig en voorkom onaangename verrassingen, zoals lekkages. Laat periodiek een dakinspectie uitvoeren, zodat eventuele mankementen vroegtijdig worden opgelost.
Dakdekker Den Bosch

Dakreparatie en -renovatie

Door slijtage en ouderdom kunnen dakpannen verschuiven of zelfs scheuren waardoor er lekkages ontstaan. Onderhoud uw dak daarom op de juiste wijze en vermijd lekkages en onvoorziene kosten.
Daklekkage verhelpen

Daklekkage verhelpen

U heeft een lekkage op het dak. Ontzettend vervelend. Om de waterschade te beperken, is het belangrijk dat u zo snel mogelijk contact opneemt met een vakman van Daklekkageoplossen.nl
Schoorsteenrenovatie en -reparatie

Schoorsteenrenovatie en -reparatie

Last van een lekkage bij de schoorsteen? Of is het metselwerk en cement in een slechte staat? Grijp tijdig in en laat uw schoorsteen vakkundig repareren of renoveren.
Kilgoot reinigen en repareren

Goten coaten

Last van een lekkage in de dakgoot? Of wilt u de levensduur van de dakgoot graag verlengen? Het laten coaten van de dakgoten is dan de oplossing | Goten renovatie | Goten reparatie | Afspraak inplannen
reparatie nokvorsten daklekkage oplossen

Reparatie nokvorsten

Liggen de nokvorsten los? Is er reeds sprake van een lekkage? Zijn de dakpannen aan het verschuiven? Twijfel niet en schakel een dakdekker in. Met een nokvorstreparatie is het probleem snel opgelost. Wacht u te lang, dan kunnen de nokvorsten scheuren. In dat geval is het plaatsen van nieuwe nokvorsten de enige oplossing en dat brengt hogere kosten met zich mee.Bent u benieuwd naar de huidige staat van de nokvorsten? Plan een gratis daksinspectie in. Tijdens deze controle bekijkt ons team de huidige staat van het dak, de schoorsteen en de nokvorsten en geeft u op basis daarvan een vrijblijvend advies.
Daklekkage nokvorsten

Vogelwering laten plaatsen

Vogelwering laten plaatsen, is verstandig als u onnodige schade aan uw dak wilt voorkomen. In bosrijke gebieden en in straten waar veel bomen staan, zorgen vogels regelmatig voor dakschade.
renovatie reparatie nokvorsten

Renovatie nokvorsten

Bij Daklekkageoplossen.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren en repareren van de nokvorsten. Twijfelt u over de staat van de nokvorsten, dan komen we graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. Tijdens een controle bekijken onze dakexperts de huidige staat van uw dak en de nokvorsten waarna wij u van een vrijblijvend advies voorzien.
Renovatie kilgoot

Renovatie kilgoot

Heeft u een lekkage in de kilgoot? 
 Is de kilgoot oud en in een zeer slechte conditie?
 Bij Daklekkageoplossen.nl zijn we gespecialiseerd in het repareren en renoveren van de kilgoot. Van het reinigen en repareren van de kilgoot tot het verhogen van de opstaande rand en het volledig vervangen ervan.
Schoorsteen metselen

Schoorsteen metselen

Uw schoorsteen metselen? Dat is een klus voor specialisten. Het vernieuwen van een oude schoorsteen vraagt om een vakmanschap, omdat u vanzelfsprekend wilt dat het resultaat symmetrisch en strak is.
renovatie loodwerk schoorsteen

Renovatie loodwerk schoorsteen

Is het lood rondom uw schoorsteen poreus en aan vervanging toe? 
Is het loodwerk door een hevige storm verschoven?
Is er reeds sprake van een lekkage rondom uw schoorsteen? Het laten renoveren van het loodwerk rondom de schoorsteen is dan de enige juiste keus.
Renovatie loodwerk dakkapel

Renovatie loodwerk dakkapel

Is het loodwerk rondom de dakkapel poreus?
Is er reeds sprake van een lekkage?
Is het lood na een hevige storm verschoven?
Wacht niet af en kom in actie. Zo voorkomt u hoge reparatiekosten en nare bijkomstigheden, zoals waterschade binnenshuis.
Renovatie kilgoot

Renovatie loodwerk plat dak

Een renovatie aan het loodwerk op het plat dak laten uitvoeren? Daarvoor bent u bij Daklekkageoplossen.nl in vertrouwde handen. Ons team bestaat uit gecertificeerde dakdekkers die allen op de hoogte zijn van de laatste technieken.
Bitumen dak vervangen

Renovatie bitumen dak

Bij Daklekkageoplossen.nl zijn wij gespecialiseerd in het repareren en renoveren van bitumen daken. Ons team van specialisten kunnen zowel kleine reparaties als complete renovaties aan uw bitumen dak uitvoeren. Van het slopen en afvoeren van de dakbedekking en het houtbeschot tot aan het opnieuw monteren en afwerken ervan.
Isolatie bitumen dak

Isolatie bitumen dak

Bij Daklekkageoplossen.nl zijn we gespecialiseerd in het repareren, renoveren en isoleren van platte – bitumen – daken. Denkt u erover na om uw dak te isoleren, maar heeft u vragen over onze werkwijze of de kosten? Ons team van gecertificeerde dakexperts geeft u op basis van uw situatie graag vrijblijvend advies. 

Isolatie bitumen dak

Overlagen bitumen dak

Verkeert uw bitumen dak in zeer slechte conditie?
 Is het uitvoeren van plaatselijke dakreparaties of -renovaties niet voldoende?
 Het overlagen van het bitumen dak is dan de oplossing.
Bel: 06 - 363 360 62