Daklekkage verhelpen

Heeft u een lekkage op het dak? Kom snel in actie en beperk de waterschade. Bij Daklekkageoplossen.nl zijn we gespecialiseerd in het verhelpen van lekkages, zodat het probleem binnen de kortste keren is verholpen. Wij sporen de lekkage spoedig op en voeren indien nodig direct een noodreparatie uit.

Ontdekt u een lekkage? Twijfel niet. Neem zo snel mogelijk contact met ons op en we komen binnen 24 uur bij u langs. Zo voorkomt u dat de situatie verergert en daarmee de schade wordt vergroot.

Bij Daklekkageoplossen.nl brengen we geen voorrijkosten in rekening en maken geheel gratis een offerte voor u op. Meer weten? We vertellen u er graag meer over.

Dé specialist op het gebied van dakreparaties en -renovaties
10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
Kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief
Gratis dakinspectie incl. professioneel advies
Geen voorrijkosten

Daklekkage repareren

Voordat we bij Daklekkageoplossen.nl aan de slag gaan met het repareren van de lekkage gaan we eerst het dak op om een inspectie uit te voeren. Een lekkage opsporen moet op zorgvuldige wijze gebeuren en daarom gebruiken we enkel geavanceerde apparatuur waarmee we ieder lek traceren. Hiervoor hoeven we uw dak niet open te breken. Hebben we de boosdoener gevonden dan geven we u hierover een vrijblijvend advies.

Het repareren van het dak vervolgens aan ons overlaten? We gaan zo snel mogelijk aan de slag.

Lekkage dakkapel verhelpen

Heeft u een dakkapel en last van een lekkage? Lekkages rondom de dakkapel komen in de praktijk vaak voor. Gelukkig zijn dit soort lekkages gemakkelijk te verhelpen. Constateert u een lekkage wacht dan niet te lang. Zo kunnen we het probleem snel verhelpen en blijft de schade beperkt.

Naast het opsporen en repareren van daklekkages houden we ons bij Daklekkageoplossen.nl ook bezig met dakrenovaties, dakinspecties, het vervangen van zink- en loodwerk en plaatsen van vogelwering.

Kosten daklekkage repareren

Wat kost het om een lekkage op het dak te verhelpen? Het is een veelgehoorde vraag, maar we kunnen u daar op voorhand geen eenduidig antwoord op geven. De kosten zijn namelijk afhankelijk van verschillende factoren.

Heeft u een lekkage op een plat dak? Dan kan het meer tijd kosten om dit te repareren, dan wanneer er op een schuin dak een aantal dakpannen moeten worden vervangen. Tijdens een inspectie kan ook blijken dat het dak volledig aan vervanging toe is, terwijl in andere gevallen alleen het lek zelf kan worden gedicht.

Meer weten over de prijs? Vraag een offerte aan.

Meer informatie daklekkage verhelpen

Daklekkage verhelpen? Of wilt u graag een vrijblijvende dakinspectie inplannen? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons op. Hoe sneller de lekkage wordt opgelost, hoe meer u de schade beperkt.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62