Dakreparatie en -renovatie

Kampt u met een daklekkage?
Dient de schoorsteen opnieuw te worden gevoegd?
Is uw bitumen dak aan (gedeeltelijke) vervanging toe?
Of wilt u het loodwerk rondom de dakkapel renoveren?
Of het nu gaat om een dakinspectie, dakreparatie of dakrenovatie; bij Daklekkage Oplossen zorgen wij ervoor dat uw dak na ons vertrek weer in optimale conditie verkeert.

Wilt u meer weten over het laten uitvoeren van een dakreparatie of dakrenovatie? Neem dan nu geheel vrijblijvend contact op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Kampt u met een daklekkage?
Dient de schoorsteen opnieuw te worden gevoegd?
Is uw bitumen dak aan (gedeeltelijke) vervanging toe?
Of wilt u het loodwerk rondom de dakkapel renoveren?

Dak laten repareren

Heeft u een daklekkage? Neem dan geen afwachtende houding aan. Voor u het weet wordt de lekkage erger waardoor er extra waterschade ontstaat. Ook kan er door een lekkage een probleem aan het dakbeschot ontstaan. Hierdoor lopen de reparatiekosten alleen maar hoger op. Bij Daklekkageoplossen.nl werken specialisten die exact weten hoe zij uw dak moeten repareren of renoveren. Wij werken enkel met geavanceerde apparatuur en hoogwaardige materialen, zodat u altijd verzekerd bent van kwaliteit.

Bij ons kunt u onder andere terecht voor het vervangen van kapotte dakpannen, repareren en renoveren van nokvorsten, renoveren van zinkwerk, renoveren van schoorstenen, het repareren, vervangen en/of isoleren van bitumen dakbedekking en renoveren van de kilgoot.

Een dakreparatie laten uitvoeren? Plan nu een gratis dakinspectie in.

Plat dak laten repareren

Naast het repareren van schuine daken zijn wij ook gespecialiseerd in het repareren van platte daken. Het grootste gedeelte van de platte daken in Nederland is voorzien van bitumen dakbedekking. Bitumen is een sterk materiaal met een lange levensduur dat uitstekend bestemd is tegen het regenachtige Nederlandse klimaat. Om ervoor te zorgen dat het dak in topconditie verkeert, heeft het periodiek een onderhoudsbeurt nodig. Bij ons kunt u terecht voor het laten uitvoeren van en dakinspectie, het reinigen van een bitumen dak, maar ook voor het isoleren ervan. Een kleine of een grote reparatie? Er is niets dat onze specialisten al niet eerder hebben opgelost.

Zijn er door ouderdom zwakke plekken op het dak?
Is er al sprake van een daklekkage?
Het is in veel gevallen niet nodig om een volledige dakrenovatie uit te laten voeren. Wij herstellen de zwakke gedeeltes van het plat dak, zodat deze weer in uitstekende staat verkeert.

Meer informatie

Bij Daklekkageoplossen.nl werken enkel gecertificeerde dakdekkers die van aanpakken weten. We rekenen geen voorrijkosten en komen graag geheel vrijblijvend langs voor het opmaken van een gratis offerte. Schakelt u ons in dan krijgt u bovendien 10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Bij ons bent u verzekerd van kwaliteit. Van het opnieuw opmetselen van de schoorsteen en het dichtsmeren van de nokvorsten tot aan het herstellen van het zink- en loodwerk en het vervangen van de dakbedekking: uw dak weer tiptop in orde maken, dat is onze specialisatie.

Heeft u een vraag of wilt u direct een vrijblijvende afspraak inplannen?
Neem dan contact met ons op.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62