Goten coaten

Goten coaten? Een goed idee, want door het wispelturige weer in Nederland is het slim om de goten extra te beschermen. Regen en vuil tasten de dakgoot aan, waardoor deze na verloop van tijd beschadigd kan raken. De goten worden zwakker en dunner wat kan resulteren in lekkages.

Een lekkage in de dakgoot is ontzettend vervelend. De regen kan hierdoor niet meer goed weglopen en er kan schade ontstaan aan de muren of dakconstructie. In het ergste geval kan dit zelfs binnenshuis waterschade veroorzaken. Lekkage in de dakgoot voorkomen? Laat regelmatig een inspectie uitvoeren en kies ervoor om de goten te coaten. Zo voorkomt u onaangename verrassingen en kosten.

Wilt u een gratis (dak)inspectie laten uitvoeren of heeft u een andere vraag? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Onze dakexperts staan u graag te woord.

Voordelen goten coaten

Wanneer u ervoor kiest om de goten te laten coaten, dan houdt u een lekkage ver buiten de deur. Voordat we starten met het aanbrengen van de coating maken we de dakgoten zorgvuldig schoon. Na het reinigen van de dakgoot voeren we een professionele inspectie uit. Zijn de dakgoten in een goede conditie? Dan brengen we de coating aan.

Ons advies: Wij adviseren om de goten te laten coaten, zodat deze extra beschermd zijn tegen de zwaarste weersomstandigheden. Door zowel uw dak, schoorsteen als goten goed te onderhouden, voorkomt u (kostbare en grote) reparaties. Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw dak, schoorsteen of dakgoot? Plan dan een gratis dakinspectie in.

Kilgoot reinigen en repareren

Twee componenten zinkcoating

Het coaten van de goten doen we met een zogenoemde twee componenten zinkcoating. Met deze hoogwaardige coating herstellen wij tevens eventuele lekkages in uw dakgoot op een professionele manier, zodat deze er weer jaren tegenaan kan. Dankzij de coating wordt de levensduur van de dakgoot aanzienlijk verlengd, waardoor lekkages en eventuele (gedeeltelijke) dakgootvervanging ver op afstand worden gehouden.

Meer informatie

Wilt u meer weten over het onderhouden en/of renoveren van de dakgoot? Of heeft u een vraag over één van onze andere diensten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden.

Naast het coaten van goten kunt u bij ons ook terecht voor het laten uitvoeren van een (gratis) dak- en schoorsteeninspectie en reparaties aan het dak, schoorsteen en zink- en loodwerk. Benieuwd naar de mooie projecten die wij hebben voltooid? Bekijk onze projectenpagina.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62