Isolatie bitumen dak

Wilt u uw stookkosten verlagen?
Zou u graag duurzamer wonen?
Wilt u een investering doen die zichzelf terugverdient?


Het isoleren van uw bitumen dak is dé uitkomst.

Bij Daklekkageoplossen.nl zijn we gespecialiseerd in het repareren, renoveren en isoleren van platte – bitumen – daken. Denkt u erover na om uw dak te isoleren, maar heeft u vragen over onze werkwijze of de kosten? Ons team van gecertificeerde dakexperts geeft u op basis van uw situatie graag vrijblijvend advies.

Wilt u uw stookkosten verlagen?
Zou u graag duurzamer wonen?
Wilt u een investering doen die zichzelf terugverdient?
Het isoleren van uw bitumen dak is dé uitkomst.

Voordelen bitumen dak isoleren

Kiest u ervoor om uw bitumen dak te isoleren, dan profiteert u van vele voordelen. Met dakisolatie woont u op de eerste plaats comfortabeler. De temperatuur in huis is aangenamer, omdat er geen warmte via het dak verloren gaat. Hierdoor hoeft u uw verwarming minder hard op te stoken en dat scheelt vanzelfsprekend in de portemonnee. In de zomermaanden houdt een geïsoleerd dak de hitte bovendien buiten, waardoor het binnen koel blijft. Daarnaast heeft een goed geïsoleerd dak een gunstig effect op de waarde van uw woning en het milieu. Tot slot stoot u minder CO2 uit, wat minder belastend is voor het klimaat. Om deze reden is het mogelijk in aanmerking te komen voor een subsidie.

Kosten plat dak isoleren

Het isoleren van een plat dak is een aantrekkelijke investering die zichzelf op de lange termijn terugverdient. Echter is er geen eenduidig antwoord op de vraag: Wat kost het isoleren van een plat dak? De kosten zijn afhankelijk van diverse factoren, zoals de huidige staat van uw dak, het aantal vierkante meters en het type isolatiemateriaal.

Wilt u graag profiteren van de vele voordelen die dakisolatie met zich meebrengt en bent u benieuwd naar de kosten? Vraag vrijblijvend een offerte op.

Subsidie dak isoleren

De overheid wil duurzame aanpassingen aan woningen graag stimuleren. Het isoleren van het dak is daar een voorbeeld van. Om deze reden is het mogelijk om een subsidie voor dakisolatie aan te vragen. Bij een standaardwoning kan de subsidie tot maar liefst 750 euro oplopen.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten isoleren van uw bitumen dak? Of heeft u een vraag over onze werkwijze of de kosten? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u met enthousiasme graag meer over de mogelijkheden.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62