Overlagen bitumen dak

Verkeert uw bitumen dak in zeer slechte conditie?

Is het uitvoeren van plaatselijke dakreparaties of -renovaties niet voldoende?

Het overlagen van het bitumen dak is dan de oplossing.

Bitumen is een sterk en duurzaam materiaal met een lange levensduur. Hoewel het materiaal gemiddeld vijfentwintig jaar meegaat, is het belangrijk om het periodiek na te laten kijken. Mankementen worden zo vroegtijdig opgemerkt en verholpen, zodat u de levensduur verlengt. Echter wordt bitumen door hevige weersomstandigheden en Uv-straling aangetast. Om deze reden dient de toplaag op den duur van een nieuwe laag bitumen te worden voorzien. Het dak is na het aanbrengen van een nieuwe toplaag weer volledig waterdicht en kan er weer tientallen jaren tegenaan.

Heeft u een lekkage in de kilgoot?
Is de kilgoot oud en in een zeer slechte conditie?
Wij zijn gespecialiseerd in het repareren en renoveren van de kilgoot

Werkwijze overlagen

Is uw plat dak in een slechte conditie, dan komen we graag bij u langs voor het uitvoeren van een gratis dakinspectie. Tijdens deze inspectie controleren wij de gehele staat van het dak en brengen op basis van onze bevindingen een advies inclusief offerte uit. Is het uitvoeren van een plaatselijke reparatie niet voldoende, omdat de gehele staat van het dak onder de maat is, dan is het overlagen van het bitumen dak de juiste keus. Onze specialisten zullen de huidige toplaag op het dak voorzien van een nieuwe toplaag waarna we tevens de afvoer vakkundig monteren. Tot slot wordt er een daktrim – ook wel bekend als dakrandprofiel – geplaatst en afgewerkt.

Ons team bestaat uit gecertificeerde dakdekkers die veel ervaring hebben met het overlagen van bitumen daken. We werken met hoogwaardige materialen en geavanceerde apparatuur om zo een perfect eindresultaat te garanderen.

Wilt u graag de huidige staat van uw plat dak laten controleren? Plan dan een gratis dakinspectie in.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten overlagen van een bitumen dak of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem dan contact met ons op. We vertellen u op basis van uw verhaal graag meer over de mogelijkheden.

Naast het overlagen van een bitumen dak kunt u ook bij ons terecht voor het laten renoveren van de schoorsteen, repareren van de nokvorsten, herstellen van het zink- en loodwerk en het laten uitvoeren van complete dakrenovaties.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62