Renovatie bitumen dak

Heeft u een plat dak met bitumen dakbedekking?
Is er sprake van een lekkage of een ander mankement?
Is de gehele conditie van de dakbedekking slecht?

Bij Daklekkageoplossen.nl zijn wij gespecialiseerd in het repareren en renoveren van bitumen daken.

Ons team van specialisten kunnen zowel kleine reparaties als complete renovaties aan uw bitumen dak uitvoeren. Van het slopen en afvoeren van de dakbedekking en het houtbeschot tot aan het opnieuw monteren en afwerken ervan. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We geven u op basis van uw situatie graag advies.

Renovatie bitumen dak
Team gecertificeerde dakdekkers
Renoveer uw plat dak en voorkom lekkages
10 jaar garantie

Wat is bitumen dakbedekking?

Bitumen is ontzettend duurzaam, gemakkelijk om te plaatsen en gaat ongeveer 25 jaar mee. Ook is het een sterk materiaal dat bestand is tegen het wisselvallige weer in ons land. Om deze redenen is bitumen een geliefd product dat op de meeste platte daken in Nederland wordt gebruikt. Vanzelfsprekend wilt u ervoor zorgen dat de dakbedekking zo lang mogelijk meegaat. Daarom adviseren wij u om periodiek een dakinspectie te laten uitvoeren. Mankementen worden zo tijdig opgespoord en verholpen, zodat grote problemen worden voorkomen.

Verkeert uw dak in een slechte conditie of heeft u al tijden geen onderhoud laten uitvoeren?
Plan dan een gratis dakinspectie in.

Bitumen dakrenovatie

Heeft u keer op keer last van een lekkage? Aan de hand van een conditiemeting kunnen wij bepalen wat de gehele staat van het dak is. Naast dat we naar de conditie van het dak kijken, zullen we ook de gehele dakconstructie en het dakbeschot controleren. Vaak kunnen we door het renoveren van bepaalde stukken het dak weer in perfecte staat brengen waardoor de dakbedekking er weer jaren tegenaan kan.

Verkeert het gehele dak in slechte conditie en is deze volledig aan vervanging toe, dan kunnen onze specialisten dit tevens voor u voeren. Wij zorgen er dan voor dat de complete dakbedekking – eventueel inclusief houtbeschot – op zorgvuldige wijze wordt verwijderd en afgevoerd waarna wij uw dak van nieuwe dakbedekking voorzien.

Meer informatie

Bitumen dakbedekking verwijderen en nieuwe dakbedekking aanbrengen? Laat dat maar aan ons over. Bij Daklekkageoplossen.nl zijn we gespecialiseerd in het aanbrengen, verwijderen en repareren van bitumen daken. Meer weten? Neem vrijblijvend contact op. We vertellen u er met enthousiasme graag meer over.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62