Renovatie kilgoot

Bij Daklekkageoplossen.nl zijn we gespecialiseerd in het repareren en renoveren van de kilgoot. Van het reinigen en repareren van de kilgoot tot het verhogen van de opstaande rand en het volledig vervangen ervan: onze specialisten gaan graag aan de slag en creëren een fantastisch eindresultaat waarvan u jarenlang, zorgeloos geniet.

Dé specialist op het gebied van kilgoot reparaties
10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
Kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief
Gratis dakinspectie incl. professioneel advies

Lekkage kilgoot voorkomen

Regen, wind en Uv-straling zorgen ervoor dat de kilgoot na verloop van tijd broos wordt. Hierdoor kunnen er scheurtjes ontstaan. In deze kleine scheuren kunnen algen, schimmel en mos zich nestelen waardoor dit in combinatie met vocht in de koude maanden voor problemen – zoals een lekkage – kan zorgen. Daarnaast kan een slechte aansluiting tussen de pannen en kilgoot ervoor zorgen dat regenwater niet goed wegloopt. Met vriesweer kunnen er dan ijsdammen ontstaan met lekkage als gevolg. Ons advies? Laat uw dakgoten en kilgoten periodiek controleren tijdens een gratis dakinspectie. Mankementen worden zo tijdig geconstateerd en verholpen waardoor hoge reparatiekosten worden vermeden.

Kilgoot renoveren met EPDM

Het renoveren van de kilgoot gebeurde voorheen met lood. Echter werken we bij Daklekkageoplossen.nl met het materiaal EPDM. EPDM is een loodvervanger die beter bestand is tegen extreme weersomstandigheden en het is ongevoelig voor Uv-straling. Bovendien is het goedkoper dan een nieuwe zinken dakgoot en het heeft een gebruiksduur van maar liefst vijftig jaar. Tot slot is EPDM Loodvervanger ecologisch verantwoord en onderhoudsvrij. Dat laatste wil niet zeggen dat u de kilgoot periodiek niet hoeft te laten controleren. Tijdens een gratis dakinspectie kijken wij de huidige staat graag voor u na.

Werkwijze Daklekkageoplossen.nl

Wat kost een renovatie van de kilgoot? Het is een vraag die we graag zouden beantwoorden, maar helaas zijn de kosten afhankelijk van diverse factoren. Bij Daklekkageoplossen.nl komen we dan ook graag kosteloos bij u langs voor een gratis dakinspectie. Tijdens het uitvoeren van een controle bekijken we de huidige staat van het dak, de schoorsteen en de kilgoot en geven u op basis van onze bevindingen een vrijblijvend advies inclusief offerte.

Renovatie kilgoot laten uitvoeren? We plannen graag op korte termijn een datum met u in.

Meer informatie

Zou u graag meer willen weten over het renoveren van de kilgoot, onze werkwijze of een van onze andere diensten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u met enthousiasme graag meer over de mogelijkheden.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62