Renovatie loodwerk dakkapel

Is het loodwerk rondom de dakkapel poreus?
Is er reeds sprake van een lekkage?
Is het lood na een hevige storm verschoven?

Wacht niet af en kom in actie. Zo voorkomt u hoge reparatiekosten en nare bijkomstigheden, zoals waterschade binnenshuis. Onze specialisten bekijken tijdens een gratis dakinspectie graag de huidige staat van het loodwerk en vervangen deze – indien gewenst – zo spoedig mogelijk.

Is het loodwerk rondom de dakkapel poreus?
Is er reeds sprake van een lekkage?
Is het lood na een hevige storm verschoven?

Loodwerk verwijderen en vervangen

Is het loodwerk rondom de dakkapel in een slechte staat? Schakel een vakman in en het laat probleem verhelpen, zodat lekkages worden voorkomen. Wanneer het loodwerk poreus is, kan regenwater de kans krijgen om de woning binnen te sijpelen en dat kan voor onaangename verrassingen zorgen. Bij Daklekkageoplossen.nl zijn wij gespecialiseerd in het repareren en renoveren van het loodwerk rondom dakkapellen, schoorstenen en platte daken.

Wat kost het verwijderen en vervangen van loodwerk? Dat is op voorhand lastig om aan te geven. De prijs van een renovatie loodwerk dakkapel is afhankelijk van diverse factoren. Om deze vraag te beantwoorden, komen wij graag bij u langs voor een gratis dakinspectie waarna wij u van een vrijblijvend advies inclusief offerte voorzien.

 

Loodwerk voorzien van EPDM Loodvervanger

De dakkapel afwerken, zodat deze volledig waterdicht is; normaal gesproken gebeurt het met loodwerk. Echter kiezen wij er steeds vaker voor om het lood te vervangen voor EPDM. Dit duurzame materiaal gaat veel langer mee dan lood, is bestand tegen alle weersomstandigheden en bovendien Uv-bestendig. EPDM is verkrijgbaar in verschillende diktes en is flexibel waardoor het eenvoudig op het dak, zelfs op de lastige plekken, kan worden aangebracht. En het materiaal is gegarandeerd vijftig jaar waterdicht.

Meer informatie renovatie loodwerk

Wilt u graag meer informatie over renovatie loodwerk dakkapel? Of wilt u een andere reparatie op het dak laten uitvoeren? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op of plan een gratis dakinspectie in. We geven u op basis van uw situatie graag vrijblijvend advies.

Naast het verwijderen en vervangen van loodwerk kunt u bij ons onder andere ook terecht voor het laten uitvoeren van dakreparaties, dakrenovaties, schoorsteenrenovaties, het vervangen van bitumen daken en het repareren van nokvorsten.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62