Renovatie loodwerk plat dak

Een renovatie aan het loodwerk op het plat dak laten uitvoeren? Daarvoor bent u bij Daklekkageoplossen.nl in vertrouwde handen. Ons team bestaat uit gecertificeerde dakdekkers die allen op de hoogte zijn van de laatste technieken. Wij vervangen op professionele wijze het lood op platte daken, in gevels, rondom dakkapelen en schoorstenen, zodat deze volledig waterdicht zijn.

Vanaf de grond is het soms lastig om te zien wat de huidige staat van het loodwerk op het plat dak of rondom de schoorsteen is. Om deze reden adviseren wij u om jaarlijks een gratis dakinspectie te laten uitvoeren. Tijdens een inspectie controleren wij de gehele staat van het dak inclusief het loodwerk. Op basis van onze bevindingen ontvangt u een vrijblijvend advies. Constateren wij mankementen dan kunnen deze direct worden verholpen, zodat deze niet verergeren en hoge reparatiekosten in de toekomst worden voorkomen.

Renovatie loodwerk plat dak
Team gecertificeerde dakdekkers
Vervang het loodwerk tijdig en voorkom lekkages
Gratis offerte

Loodwerk vervangen voor EPDM Loodvervanger

Het plat dak afwerken met lood, dat gebeurt normaal gesproken met loodwerk. Echter kiezen wij er steeds vaker voor om het lood te vervangen voor EPDM, omdat dit materiaal gegarandeerd vijftig jaar waterdicht is. EPDM is duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden. Bovendien is het Uv-bestendig, heeft een lange levensduur en is flexibel waardoor het eenvoudig op het plat dak en de gevel, zelfs op de lastigste plekken, kan worden aangebracht.

Wanneer loodwerk plat dak vervangen

Vrijwel ieder dak in Nederland is voorzien van loodwerk. Het lood zorgt ervoor dat het dak waterdicht is, zodat deze optimaal beschermt tegen vocht en kou. Hoewel lood een lange levensduur heeft – gemiddeld dertig jaar – kan slijtage er toch voor zorgen dat er problemen – zoals lekkages – ontstaan. In dat geval kunnen wij het lood (gedeeltelijk) vervangen, zodat u weer zorgeloos van uw woning geniet. Daarnaast is de levensduur van het lood afhankelijk van de staat van het dak en speelt het periodiek onderhouden van de loodslabben ook een grote rol.

Wilt u de levensduur van het loodwerk op uw plat dak verlengen? Laat periodiek een gratis dakinspectie uitvoeren.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over een renovatie loodwerk plat dak? Of bent u op zoek naar vrijblijvend advies? Wij vertellen u op basis van uw verhaal graag meer over de mogelijkheden.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62