Renovatie loodwerk schoorsteen

Is het lood rondom uw schoorsteen poreus en aan vervanging toe? 

Is het loodwerk door een hevige storm verschoven?

Is er reeds sprake van een lekkage rondom uw schoorsteen?
Het laten renoveren van het loodwerk rondom de schoorsteen is dan de enige juiste keus. Onze specialisten zorgen ervoor dat het huidige lood op zorgvuldige wijze wordt verwijderd, waarna het nieuwe lood vakkundig wordt aangebracht. Het vervangen van het lood zorgt ervoor dat regenwater uw woning niet meer kan binnendringen. Wacht u te lang, dan kan dit ervoor zorgen dat de gehele schoorsteen vervangen moet worden. Voorkom hoge kosten en plan bij twijfel altijd een gratis dakinspectie in.

Is het lood rondom uw schoorsteen poreus en aan vervanging toe?
Is het loodwerk door een hevige storm verschoven?
Is er reeds sprake van een lekkage rondom uw schoorsteen?

Loodwerk verwijderen en vervangen

Net als het dak, dient ook de schoorsteen regelmatig te worden gecontroleerd en onderhouden. Mankementen kunnen zo tijdig worden opgemerkt en verholpen, waardoor er op de lange termijn geen grote problemen ontstaan. Een oude schoorsteen kan, door poreus voeg- en loodwerk, vatbaar zijn voor lekkages. Zijn er in de schoorsteen scheuren in het lood aanwezig, dan is de waterdichtheid niet betrouwbaar. Tijdens een hevige regenbui kan er dan een lekkage ontstaan, met alle gevolgen van dien.

Bij Daklekkageoplossen.nl gaan wij graag voor u dak het op. Wij controleren de staat van uw schoorsteen en het daarbij behorende loodwerk en repareren en/of vervangen deze indien nodig. Zo zit u er ook tijdens stormachtige dagen gegarandeerd warm en droog bij.

Loodwerk voorzien van EPDM loodvervanger

Het loodwerk vervangen en verwijderen? U kunt in plaats van volledig nieuw loodwerk ook voor een duurzamere oplossing kiezen. De loodslabbe kunt u namelijk vervangen voor het alternatief EPDM. Het materiaal EPDM gaat gemiddeld vijftig jaar mee, is bestand tegen alle weersomstandigheden en Uv-bestendig. Bovendien is het flexibel waardoor het eenvoudiger te plaatsen is en dat scheelt voor u in de portemonnee. EPDM dient als loodvervanger rondom schoorstenen en dakkappelen, maar kan tevens worden gebruikt om daken lekkagevrij te maken. Meer weten over dit materiaal en hoe wij het toepassen? We vertellen u er graag meer over.

Kosten vervangen lood schoorsteen

Wat kost het vervangen van lood rondom de schoorsteen? Het is een veelgehoorde vraag, maar helaas kunnen wij u daar op voorhand geen eenduidig antwoord op geven. De prijs is namelijk afhankelijk van diverse factoren: dient het loodwerk gerepareerd te worden of is het volledig vervangen ervan noodzakelijk? Neem voor een vrijblijvende offerte contact met ons op. Op basis van uw verhaal vertellen wij u graag meer over de mogelijkheden.

Meer informatie renovatie lood schoorsteen

Zou u graag meer te weten komen over het laten uitvoeren van een renovatie van het loodwerk aan de schoorsteen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We luisteren graag naar uw situatie en geven u op basis daarvan een advies.

Naast het laten vervangen van het loodwerk rondom de schoorsteen kunt u bij ons o.a. ook terecht voor het laten uitvoeren van een volledige schoorsteenrenovatie, dakrenovatie, vervangen van een bitumen dak en het renoveren van de nokvorsten.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62