Renovatie nokvorsten

Zijn de nokvorsten gescheurd?
Is het cement onder de nokvorsten poreus?
Heeft u last van een lekkage?

Bij Daklekkageoplossen.nl zijn we gespecialiseerd in het renoveren en repareren van de nokvorsten. Twijfelt u over de staat van de nokvorsten, dan komen we graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. Tijdens een controle bekijken onze dakexperts de huidige staat van uw dak en de nokvorsten waarna wij u van een vrijblijvend advies voorzien. Laat u de renovatie door ons uitvoeren? Bij ons krijgt u tien jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden.

Zijn de nokvorsten gescheurd?
Is het cement onder de nokvorsten poreus?
Heeft u last van een lekkage?

Nokvorsten renoveren

Wanneer het cement onder de nokvorsten poreus is, kunnen wij dit eenvoudig oplossen door middel van een nokvorstenreparatie. Wij verwijderen het loszittende cement en stellen de nokvorsten af waarna wij deze opnieuw vastzetten met het materiaal Flexim.
Is er echter al sprake van een lekkage of zijn de nokvorsten broos, gescheurd of gebroken, dan dienen deze te worden vervangen. Een nokvorstrenovatie is dan de enige oplossing.

Ons team van specialisten werkt met hoogwaardige materialen en geavanceerde apparatuur om zo een fantastisch eindresultaat te garanderen. Tijdens een renovatie van de nokvorsten zullen wij de huidige nokvorsten demonteren en afvoeren waarna wij de bovenste rij dakpannen verwijderen. Vervolgens wordt het dak gereed gemaakt om de nieuwe nokvorsten te kunnen monteren. Wij regelen de gehele renovatie van A tot Z, zodat u er zelf geen omkijken naar heeft. Het enige dat u hoeft te doen, is te genieten van het eindresultaat.

Kosten renovatie nokvorsten

Vanzelfsprekend bent u benieuwd naar de kosten van een nokvorst renovatie. Echter is het op voorhand lastig om daar een eenduidig antwoord op te geven. De prijs is afhankelijk van diverse factoren, zoals de grootte van het dak en het type nok. Voor het opmaken van een vrijblijvende offerte komen wij dan ook graag bij u langs voor een gratis dakinspectie. Zo weet u op voorhand exact wat de kosten van een nokvorst renovatie zijn. Een prettige gedachte.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het renoveren van de nokvorsten? Heeft u een vraag over onze werkwijze of de kosten? Neem dan contact met ons op. Op basis van uw verhaal geven we u graag vrijblijvend advies.

Naast een renovatie van de nokvorsten kunt u bij ons o.a. ook terecht voor het laten: repareren van daklekkages, renoveren van de schoorsteen, repareren van de nokvorsten, repareren van het plat dak en het renoveren van het loodwerk rondom de dakkapel.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62