Reparatie nokvorsten

Liggen de nokvorsten los?
Is er reeds sprake van een lekkage?
Zijn de dakpannen aan het verschuiven?
Twijfel niet en schakel een dakdekker in. Met een nokvorstreparatie is het probleem snel opgelost. Wacht u te lang, dan kunnen de nokvorsten scheuren. In dat geval is het plaatsen van nieuwe nokvorsten de enige oplossing en dat brengt hogere kosten met zich mee.

Bent u benieuwd naar de huidige staat van de nokvorsten? Plan een gratis daksinspectie in.
Tijdens deze controle bekijkt ons team de huidige staat van het dak, de schoorsteen en de nokvorsten en geeft u op basis daarvan een vrijblijvend advies.

Liggen de nokvorsten los?
Is er reeds sprake van een lekkage?
Zijn de dakpannen aan het verschuiven?

Nokvorsten lekkage voorkomen

Losliggende nokvorsten kunnen voor problemen, zoals lekkages, zorgen. Vocht kan zich onder de nokvorsten nestelen en zo de woning binnendringen. Bovendien kan een flinke regenbui of windhoos ervoor zorgen dat een dakpan loskomt en van het dak valt. De schade die hierdoor wordt aangericht valt in tegenstelling tot een lekkage vaak niet onder de dekking van de verzekering.

Ziet u dat het cement onder de nokvorsten er niet goed uitziet? Liggen de dakpannen onder de nokvorsten los? In de koude wintermaanden kunnen de nokvorsten – wanneer deze niet goed vastzitten – kapotvriezen of scheuren waardoor er lekkages kunnen ontstaan. Laat daarom tijdig een reparatie uitvoeren en voorkom zo hoge renovatiekosten.

reparatie nokvorsten daklekkage oplossen

Nokvorsten aansmeren met Flexim

Bij Daklekkageoplossen.nl kiezen wij ervoor om de nokvorsten aan te smeren met een kunststof dakmortel genaamd Flexim. Dit hoogwaardige materiaal is slijtvast en flexibel waardoor het een langere levensduur heeft dan cement.

Voordat wij de nokvorsten opnieuw vastzetten, zullen we deze schoonmaken en losliggend cement verwijderen. Hierna zullen we de nokvorsten op vakkundige wijze op het dak bevestigen en afstellen. De Flexim wordt hierna aangebracht, zodat de nokvorsten en dakpannen weer aan elkaar worden gehecht. Na onze reparatie zijn uw nokvorsten weer in uitstekende conditie en maakt vocht geen enkele kans om uw woning binnen te dringen.

Reparatie voor een klein budget

Het repareren van de nokvorsten is een reparatie die geen hoge kosten met zich meebrengt. Veel nokvorsten zijn met cement aan het dak bevestigd. Echter wordt cement, door onder andere het extreme weer in ons land, na verloop van tijd poreus. Hierdoor komen de nokvorsten los te zitten. Wanneer u de nokvorsten opnieuw laat vastzetten, voorkomt u onaangename verrassingen, zoals lekkages, scheurende nokvorsten en vallende dakpannen. De nokvorsten hoeven dan niet vervangen te worden en dat bespaart hoge kosten.

Meer informatie

Wilt u graag meer informatie over het repareren van de nokvorsten of heeft u een vraag over onze werkwijze en de kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij geven u op basis van uw verhaal graag advies.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62