Schoorsteen metselen

Uw schoorsteen metselen? Dat is een klus voor specialisten. Het vernieuwen van een oude schoorsteen vraagt om een vakmanschap, omdat u vanzelfsprekend wilt dat het resultaat symmetrisch en strak is. Daarnaast dient de aansluiting op het dak, met de loodflappen en de loodloketten, precies te worden uitgevoerd, omdat er anders in een later stadium kans is op een lekkage. Tot slot dient het rookkanaal optimaal te functioneren; wat enkel mogelijk is wanneer er aan de binnenzijde een unieke metselwijze wordt toegepast. Hoe dat in zijn werk gaat? Maakt u zich er geen zorgen over. Wij weten als geen ander hoe wij deze klus dienen te klaren. Het enige dat u hoeft te doen, is genieten van het (warme) eindresultaat.

Schoorstenen bestaan in verschillende vormen en maten. Wij kijken graag met u mee wat qua vorm en kleur het beste bij uw woning aansluit. Wilt u graag ons advies of meer weten over de kosten? Plan dan een gratis dakinspectie in.

Dé specialist op het gebied van schoorsteen metselen
10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
Wilt u graag ons advies of meer weten over de kosten?
Plan een gratis dakinspectie in!

Schoorsteen renovatie compleet

Een schoorsteen slopen en al het materiaal afvoeren? De schoorsteen opnieuw opmetselen en het loodwerk monteren? De bovenplaat aansmeren en de schoorsteen impregneren, zodat deze bestand is tegen zware weersinvloeden? Bij Daklekkageoplossen.nl weten wij als geen ander hoe we een complete schoorsteenrenovatie dienen uit te voeren. Onze specialisten zijn alle opgeleid en in het bezit van een enorme dosis ervaring. We werken bovendien met geavanceerde apparatuur en hoogwaardige materialen om zo een tiptop eindresultaat te garanderen. Bent u benieuwd naar de staat van uw schoorsteen en wat wij voor u kunnen betekenen? We komen graag vrijblijvend bij u langs.

Schoorsteen repareren

Naast een volledige renovatie kunt u ons ook inschakelen voor een kleine reparatie. Heeft u een lekkage rondom de schoorsteen? Wacht dan niet af en voorkom hoge reparatiekosten. Wij sporen de lekkage razendsnel op en voeren indien nodig direct een noodreparatie uit.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het metselen van de schoorsteen of het laten uitvoeren van een volledige renovatie? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten geven u graag op basis van uw situatie een vrijblijvend advies.

Bij Daklekkage Oplossen zijn we gespecialiseerd in het uitslijpen van de voegen, opnieuw voegen van de schoorsteen, het opnieuw opmetselen van de schoorsteen, het aansmeren van de bovenplaat en het impregneren van de schoorsteen.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62