Schoorsteenrenovatie en -reparatie

Is er sprake van een lekkage bij de schoorsteen? Schakel direct een dakdekker in om het probleem te laten verhelpen. Zo voorkomt u dat de lekkage voor grote problemen zorgt. Wij controleren de schoorsteen en repareren deze vakkundig, zodat u er de komende jaren weer zorgeloos van geniet.

Ons advies? Plan periodiek een inspectie in. Schoorstenen hebben regelmatig onderhoud nodig, zodat gebreken vroegtijdig worden gerenoveerd en lekkages worden voorkomen. Dat scheelt u niet alleen veel ongemak maar ook onverwachte (hoge) kosten. Zo blijft uw schoorsteen – net als uw dak – in goede conditie.

Benieuwd naar de staat van uw dak en schoorsteen? Of wilt u meer informatie over een schoorsteenrenovatie en -reparatie?
Plan een gratis dakinspectie in.

Dé specialist op het gebied van dakreparaties en -renovaties
10 jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden
Kwaliteit voor een aantrekkelijk tarief
Gratis dakinspectie incl. professioneel advies

Schoorsteen renoveren of schoorsteen laten renoveren?

Uw schoorsteen zelf renoveren? Het kan, mits u ervaring op het dak heeft en weet waarmee u bezig bent. Heeft u echter geen idee, bent u bang op het dak of is er sprake van een lekkage en krijgt u deze niet gevonden? Laat het renoveren van uw schoorsteen dan over aan professionals en profiteer van de voordelen.

Een schoorsteen die in goede conditie verkeert, beschermt uw woning tegen invloeden van buitenaf. Regenwater maakt geen kans de woning binnen te dringen en ook lekkages worden uitgesloten. Daarnaast vermijdt u ook schoorsteenbranden en voorkomt u het risico op koolmonoxidevergiftiging.

Schoorsteen voegen

De renovatie van uw schoorsteen uitbesteden aan specialisten is een goed idee wanneer u zelf niet over de juiste materialen en kennis beschikt. De voegen uitslijpen en het opnieuw voegen van de schoorsteen vraagt om zorgvuldigheid en het gebruik van de juiste materialen, zodat er op de lange termijn geen problemen – zoals lekkages – ontstaan. Bij Daklekkage Oplossen werken we met geavanceerde gereedschappen en hoogwaardige materialen om zo een uitstekend resultaat te garanderen

Naast het laten voegen van de schoorsteen kunt u bij ons ook terecht voor het monteren van loodwerk, repareren en egaliseren van de bovenplaat en impregneren van de schoorsteen. Een schoorsteenrenovatie uitbesteden? Voor een kleine schoorsteenreparatie tot een volledig schoorsteenrenovatie bent u bij ons aan het juiste adres.

Kosten schoorsteenrenovatie

Vanzelfsprekend wilt u weten wat het kost om een schoorsteen te laten renoveren. Hierop kunnen we echter geen eenduidig antwoord geven. De prijs is afhankelijk van diverse factoren en kan alleen tijdens een dakinspectie worden bepaald.

Wilt u een gratis offerte inclusief advies laten opmaken? Vraag dan een offerte voor een schoorsteenreparatie aan.

Meer informatie schoorsteenreparatie

Schoorsteenrenovatie of -reparatie laten uitvoeren? Van het laten uitslijpen van de voegen en het opnieuw aanbrengen van voegwerk tot aan het monteren van loodwerk en impregneren van de schoorsteen: bij Daklekkage Oplossen weet u op voorhand exact wat de kosten zijn en heeft u tijdens het laten uitvoeren van de klus één en hetzelfde aanspreekpunt. Ons team bestaat enkel uit gecertificeerde dakdekkers en u krijgt op de uitgevoerde werkzaamheden 10 jaar garantie.

Meer weten? Neem dan contact op. We vertellen u vol enthousiasme graag meer over de mogelijkheden.

Reviews

Bel: 06 - 363 360 62