Levensduur dakgoot verlengen

Levensduur dakgoot verlengen

Levensduur dakgoot verlengen? Moeilijk is het niet. Kies ervoor om uw dakgoot periodiek te laten schoonmaken, zodat vuil en mos geen kans krijgt om deze aan te tasten. Het laten reinigen van de dakgoten gaat hand in hand met het uitvoeren van een inspectie. Nadat de dakgoot is gereinigd, kan de dakdekker deze nalopen en controleren op mankementen. Zijn er geen mankementen aanwezig en verkeert de goot in uitstekende conditie? Kies er dan voor om uw dakgoot tevens te laten coaten, zodat deze extra wordt beschermd tegen extreem weer.

Bent u een woningeigenaar en wilt u de dakgoot laten inspecteren en/of reinigen? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden en onze beschikbaarheid.

Goten coaten met zinkcoating

Uw goten optimaal beschermen tegen hevig weer: het is mogelijk met zinkcoating. Bij Daklekkageoplossen.nl coaten wij de dakgoten van onze klanten altijd met een zogenoemde twee componenten zinkcoating. Dit is een hoogwaardige coating die tevens voor het uitvoeren van kleine lekkages wordt ingezet. De coating zorgt ervoor dat de levensduur van uw dakgoot wordt verlengd en zo stelt u grote reparaties, zoals (gedeeltelijke) vervanging van de dakgoot zo lang mogelijk uit.

Dakinspectie inplannen

Wilt u naast uw dakgoot ook uw dak correct onderhouden? Het is dan verstandig om periodiek een dakinspectie te laten uitvoeren, zodat eventuele mankementen tijdig worden opgemerkt. Een inspectie van uw dak kost u bij ons bovendien niets. Wij komen graag langs en geven u op basis van onze bevindingen advies.

Bij Daklekkageoplossen.nl werken enkel gecertificeerde dakdekkers met verstand van zaken. Dagelijks voeren wij zowel kleine reparaties als complete renovaties op het dak uit.

 

Meer informatie

Zou u graag uw dakgoot laten reinigen, inspecteren en coaten en zo de levensduur dakgoot verlengen? Neem dan contact met ons op. We geven u op basis van uw verhaal graag vrijblijvend advies.

Impressie

Recente Projecten

Dakreparatie laten uitvoeren door Daklekkageoplossen.nl

Project Den Bosch | Renovatie loodwerk dakkapel

Voordelen bitumen dak isoleren

Project Den Bosch | Vogelwering plaatsen

Bel: 06 - 363 360 62