Over ons

renovatie loodwerk schoorsteen

Daklekkage oplossen?

Een daklekkage oplossen?

Een renovatie of reparatie op het dak laten uitvoeren?

Een gratis dakinspectie inplannen?

Het is onze specialisatie.

Bij Daklekkageoplossen.nl zijn we gespecialiseerd in het uitvoeren van zowel dakreparaties als dakrenovaties. Van het uitvoeren van een kleine reparatie, zoals het repareren van de nokvorsten tot aan het volledig vervangen van het plat dak. Uw dak is bij ons in vertrouwde handen. 


Ons team

Is er sprake van een lekkage of verkeert het dak in een matige conditie, dan zijn wij de aanwezen partij om dit op te lossen. Met onze jarenlange ervaring en vele afgeronde projecten is er geen probleem op het dak dat wij niet kunnen verhelpen. Het repareren van de nokvorsten, opmetselen van de schoorsteen, herstellen van het zink- en loodwerk en het repareren en renoveren van een bitumen dak zijn enkele voorbeelden van de werkzaamheden die wij dagelijks uitvoeren.Ons team bestaat uit gecertificeerde dakdekkers die allen op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen. Wij gebruiken enkel hoogwaardige materialen en geavanceerde apparatuur om zo een fantastisch eindresultaat te realiseren. Op alle uitgevoerde werkzaamheden krijgt u bij ons bovendien tien jaar garantie. Een prettige gedachte.


Vermoedt u dat er op het dak een lekkage aanwezig is of is er sprake van een ander mankement? Wij sporen het probleem tijdens een gratis dakinspectie razendsnel voor u op. Tijdens een controle bekijken wij de conditie van het dak, de schoorsteen en nokvorsten. Op basis van onze bevindingen geven wij u vrijblijvend advies. Wij adviseren al onze klanten om periodiek een dakinspectie uit te laten voeren, zodat mankementen tijdig worden opgespoord en verholpen. Op deze wijze worden hoge reparatiekosten voorkomen.


Meer informatie

Heeft u een vraag over het laten repareren van een daklekkage of een van onze andere diensten, zoals het renoveren van de schoorsteen of het repareren van een plat dak? Zou u graag meer te weten komen over onze werkwijze of tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden en geven u op basis van uw verhaal vrijblijvend advies.

Kilgoot reinigen en repareren
Bel: 06 - 363 360 62