Project Tilburg | Plat dak herstellen

Plat dak herstellen

Zo vervelend! Een lekkage op een plat dak. Na een weekendje weg troffen onze klanten in Tilburg midden in de woonkamer een enorme plas water aan. Een lek in het dak was de boosdoener. Direct belden zij ons op, waarna wij diezelfde dag ter plaatse waren. Tijdens een dakinspectie vonden wij de lekkage en controleerden de algehele staat van het dak. Na de inspectie stelden wij de klanten op de hoogte van onze bevindingen.

Heeft u een plat dak en last van een lekkage?
Als specialist in bitumen daken lossen wij het graag voor u op.

De oorzaak lekkage plat dak

De oorzaak van de lekkage? Zwakke naden. Het plat dak is voorzien van bitumen dakbedekking. Bitumen is een sterk en waterdicht materiaal met een lange levensduur. Het wordt in stroken op het dak gelegd, welke vervolgens met een brander aan elkaar worden bevestigd. Echter kunnen de naden, onder andere door extreme weersomstandigheden, poreus worden. Hierdoor komen de stroken bitumen ietwat bol te staan. Regenwater krijgt zo de kans naar binnen te sijpelen en dat is exact wat er bij onze klanten in Tilburg is gebeurd.

Oplossing lekkage Plat dak herstellen

Onze vakmensen startten, na het delen van het plan van aanpak, met het uitvoeren van de werkzaamheden. Het bitumen werd plaatselijk – op de plek van de lekkage – verwijderd, waarna er een nieuwe strook werd aangebracht. De naden werden vervolgens op vakkundige wijze vast gebrand en de algehele staat van het dak, inclusief alle naden van de bitumen dakbedekking, werd nogmaals nagelopen.

Het resultaat? Een dak dat weer tiptop in orde is en er jarenlang tegenaan kan.

Plat dak herstellen? Laat dat maar aan ons over.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten uitvoeren van een dakreparatie?Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u graag meer over onze werkwijze en de mogelijkheden.

Naast het repareren van een lekkage kunt u bij ons ook terecht voor het laten uitvoeren van schoorsteenrenovaties, het herstellen van zink- en loodwerk, coaten van de dakgoten en het repareren van schuine daken.

Een gratis dakinspectie inplannen om zo de huidige staat van uw dak te laten controleren? We komen graag bij u langs.

Impressie

Recente Projecten

Levensduur dakgoot verlengen

Dakreparatie laten uitvoeren door Daklekkageoplossen.nl

Project Den Bosch | Renovatie loodwerk dakkapel

Voordelen bitumen dak isoleren

Bel: 06 - 363 360 62