Plat dak vervangen

Team Daklekkage oplossen

Wilt u de dakbedekking van uw plat dak vervangen?
Omdat deze in een slechte staat verkeert?
Of omdat u last heeft van een lekkage?
Bij Daklekkage Oplossen weten wij als geen ander hoe dat aan te pakken.

Is er sprake van een lekkage en ondervindt u hinder? Neem dan contact met ons op.
Wij komen dan zo spoedig mogelijk langs voor een spoedreparatie.

Plat dak renoveren

Het volledig vervangen van een plat dak komt in de praktijk niet vaak voor. Over het algemeen kan het dak met reparaties en plaatselijke verbeteringen weer in uitstekende conditie worden gebracht. Zijn er zwakke gedeeltes aanwezig? Dan vervangen we op die plekken de bitumen dakbedekking. Is er een lekkage? Dan verhelpen we deze op vakkundige wijze.

Is uw dak toch aan volledige renovatie toe, omdat deze – bijvoorbeeld – al dertig jaar oud is? Wij ontzorgen u volledig. Met onze ervaring en specialistische kennis zullen wij de oude dakbedekking op zorgvuldige wijze verwijderen en nieuwe dakbedekking aanbrengen.

Plat dak vervangen kosten

Wat kost het om een plat dak te vervangen? Deze vraag zouden wij graag voor u beantwoorden, maar de prijs is afhankelijk van diverse factoren.

Onze specialisten komen graag – geheel vrijblijvend – bij u langs voor een dakinspectie. Tijdens deze inspectie bekijken we de huidige staat van uw dak en controleren het dakbeschot en de dakconstructie. Op basis van onze bevindingen stellen wij u vervolgens op de hoogte. U krijgt van ons een gratis advies inclusief offerte.

Door ons de dakbedekking weer in goede staat laten brengen? We plannen dan op korte termijn een afspraak in.

Plat dak zelf renoveren

Het vervangen van een plat dak is een nauwkeurig karwei. Ga om deze reden niet zelf aan de slag, maar kies altijd voor een professional. Het dak is per slot van rekening een van de belangrijkste elementen van uw woning en slecht aangebrachte dakbedekking kan u duur komen te staan.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten renoveren van een plat dak? Heeft u een vraag over onze werkwijze of de kosten? Neem dan contact met ons op. We luisteren graag naar uw verhaal en geven u op basis van uw wensen en budget een vrijblijvend advies.

Impressie

Recente Projecten

Levensduur dakgoot verlengen

Dakreparatie laten uitvoeren door Daklekkageoplossen.nl

Project Den Bosch | Renovatie loodwerk dakkapel

Voordelen bitumen dak isoleren

Bel: 06 - 363 360 62