Project Best | Bitumen dak overlagen

Bitumen dak overlagen

Een huis kopen, dat is een hele stap. Onze klant in Best kocht een jaar geleden een fantastische woning met plat dak en besloot dat het weer tijd was voor een dakinspectie. Op het moment dat hij de woning kocht, wist hij dat het dak in slechte conditie verkeerde, maar besloot om een eventuele renovatie uit te stellen. Nu het voorjaar is aangebroken, besloot hij niet langer zijn hoofd in het zand te steken en een controle van het dak te laten uitvoeren, zodat onaangename verrassingen tijdens extreme weersomstandigheden worden voorkomen.

Heeft u een woning met plat dak? Verkeert het dak in slechte conditie of vermoedt u dat dit het geval is? Neem dan contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om de staat van het dak te controleren en geven u op basis van onze bevindingen vrijblijvend advies.

 

Het probleem

Onze specialisten controleerden tijdens de inspectie de gehele staat van het plat dak. Gedurende deze controle kwamen ze erachter dat het dak op vele plaatsen in slechte conditie verkeerde. Het uitvoeren van een lokale reparatie zou om deze reden niet voldoende zijn. Op basis van de bevindingen adviseerden wij de klant om het dak opnieuw te laten overlagen.

 

De oplossing

De klant wist dat het dak in zijn algemeenheid in een slechte staat verkeerde en besloot daarom direct om de reparatie door ons uit te laten voeren. Onze specialisten hebben de toplaag van het dak voorzien van een nieuwe laag bitumen waardoor het dak er weer tiptop uitziet en volledig waterdicht is. Het plat dak van onze klant in Nijmegen kan er weer tientallen jaren tegenaan. Wel adviseren wij de klant om jaarlijks een dakinspectie te laten uitvoeren, zodat mankementen – ontstaan door hevige weersomstandigheden – tijdig worden opgemerkt.

Meer informatie

Heeft u een plat dak en heeft u last van een lekkage? Of is het dak in geen tijden gecontroleerd? Plan dan een gratis dakinspectie in. Het team van Daklekkageoplossen.nl bestaat uit gecertificeerde dakdekkers die uw dak geheel kosteloos voor u nakijken. Op basis van onze bevindingen geven we u vervolgens vrijblijvend advies. Meer weten over de dakinspectie of een van onze andere diensten? We vertellen u er graag met enthousiasme meer over.

Impressie

Recente Projecten

Voordelen bitumen dak isoleren

Project Den Bosch | Vogelwering plaatsen

Project Haaren | Schoorsteen metselen

Redenen dakinspectie inplannen

Bel: 06 - 363 360 62