Project Den Bosch | Vogelwering plaatsen

Project Den Bosch | Vogelwering plaatsen

Vogels die een nestje maken op uw dak; het klinkt ontzettend onschuldig, maar dat is het in de praktijk vaak niet. De uitwerpselen van vogels kunnen onder andere vanwege de hoge zuurtegraad het dakleer aantasten waardoor er na verloop van tijd mankementen ontstaan. Daarnaast pikken de vogels met hun snavel in sommige gevallen zelfs het dakleer kapot. Onze klant in Den Bosch woont in een straat waar ontzettend veel vogels voorkomen. In de lentemaanden is zijn dak – en met name de dakgoot – voor de beestjes een populaire plek om te nestelen. Naar aanleiding van een telefoontje gingen we bij de klant langs om de huidige staat van het dak te bekijken.

 

Het probleem

Tijdens een dakinspectie controleerden de specialisten van Daklekkageoplossen.nl de huidige staat van zowel het dak als de schoorsteen. De algehele conditie van het dak was in orde, maar zowel in de dakgoten als de schoorsteen was de aanwezigheid van vogels zichtbaar. Tot op heden hebben de vogelnesten geen serieuze problemen veroorzaakt, maar het is raadzaam hier waakzaam op te zijn. Een vogelnest in de schoorsteen kan namelijk voor brand zorgen en in de dakgoot kan er door ontstopping een lekkage ontstaan.

Heeft u last van vogels en zou u graag meer weten over het laten plaatsen van vogelwering? Neem vrijblijvend contact met ons op.

De oplossing

Om problemen te voorkomen, hebben wij – na goedkeuring van de klant – vogelwering geplaatst. Bij Daklekkageoplossen.nl vinden wij het erg belangrijk om diervriendelijke vogelwering te plaatsen, zodat de vogels zichzelf niet kunnen bezeren. Ons team heeft in de schoorsteen speciale pijpen geplaatst die ervoor zorgen dat de rook de woning uit kan, maar de ingang voor vogels wordt geblokt. In de dakgoot hebben we panelen geplaatst die ervoor zorgen dat vogels niet door de dakgoot kunnen lopen waardoor zichzelf nestelen onmogelijk is.

Meer informatie

Heeft u een vraag over één van onze diensten, zoals het laten plaatsen van vogelwering? Of wilt u meer weten over onze werkwijze of tarieven? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie en geven u op basis van onze bevindingen kosteloos advies.

Impressie

Recente Projecten

Voordelen bitumen dak isoleren

Project Haaren | Schoorsteen metselen

Redenen dakinspectie inplannen

Project Best | Bitumen dak overlagen

Bel: 06 - 363 360 62