Project Haaren | Schoorsteen metselen

Project Haaren | Schoorsteen metselen

Vanaf de straatkant was het probleem van onze klant in Haaren duidelijk zichtbaar; het voegwerk van de schoorsteen had zijn beste tijd gehad. Omdat de klant ernstige lekkages en andere ongemakken wilde voorkomen, besloot hij om direct contact met ons op te nemen. Ons team van specialisten was vierentwintig uur later ter plaatse en voerde een gratis dakinspectie uit. Tijdens de inspectie werd niet alleen de staat van de schoorsteen, maar ook de conditie van het gehele dak nauwkeurig bekeken. Gelukkig beperkte het probleem zich enkel tot de staat van de schoorsteen. Op basis van onze bevindingen brachten wij een vrijblijvend advies uit.

Is het voegwerk van uw schoorsteen in slechte conditie? Of is er sprake van een lekkage rondom de schoorsteen? Wacht niet af en schakel een gecertificeerde dakdekker in om de mankementen te verhelpen en voorkom op deze wijze hoge renovatiekosten.

Het probleem

Het voegwerk van uw schoorsteen gaat niet eeuwig mee. Door Uv-straling en hevige weersomstandigheden kan het voegwerk van de schoorsteen poreus worden en afbrokkelen. Hierdoor kunnen de bakstenen verschuiven waardoor de schoorsteen verzakt en er lekkages ontstaan. Een lekkage bij de schoorsteen kan voor waterschade binnenshuis zorgen en dat kan hoge kosten met zich meebrengen. Ziet u dat het voegwerk van uw schoorsteen ten wensen overlaat? Kom in actie en schakel een professionele dakdekker in.

De oplossing

De schoorsteen van onze klant in Haaren verkeerde door poreus voegwerk in slechte conditie. Derhalve gingen onze specialisten aan de slag met het uitvoeren van herstelwerkzaamheden. Het oude voegwerk werd tijdens de reparatie zorgvuldig verwijderd, waarna de schoorsteen opnieuw werd gevoegd. Het verwijderen van het oude voegwerk dient op een professionele manier te gebeuren, zodat er op de lange termijn geen lekkages ontstaan. Onze specialisten gebruiken om deze reden enkel hoogwaardige materialen en de juiste apparatuur om zo een fantastisch eindresultaat te genereren.

 

Meer informatie schoorsteen metselen

Wilt u graag een gratis dakinspectie laten uitvoeren of een afspraak maken voor het laten uitvoeren van een dakreparatie of dakrenovatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Heeft u een vraag over onze werkwijze of de kosten? Ook daarover vertellen wij u met enthousiasme graag meer.

Schoorsteen metselen? Laat dat maar aan onze vakmensen over.

Impressie

Recente Projecten

Voordelen bitumen dak isoleren

Project Den Bosch | Vogelwering plaatsen

Redenen dakinspectie inplannen

Project Best | Bitumen dak overlagen

Bel: 06 - 363 360 62