Project Hilvarenbeek | Nokvorsten repareren

Nokvorsten repareren

Thuiskomen en een kapotte dakpan voor uw deur aantreffen? Het kan – onder andere – wanneer het cement onder de nokvorst poreus is. De dakpannen komen hierdoor los te zitten en bij een flinke windvlaag worden ze van het dak geblazen. Onze klant in Hilvarenbeek trof in zijn voortuin een kapotte dakpan aan en besloot om contact met ons op te nemen. Verstandig, want rondvliegende dakpannen zijn vanzelfsprekend erg gevaarlijk.
Een dakinspectie werd voor de dag erna ingepland.

Heeft u het idee dat de nokvorsten op uw dak loszitten?
Zijn de dakpannen aan het verschuiven?
Voorkom ongelukken en plan een gratis dakinspectie in.

 

De dakinspectie | Oorzaak kapotte dakpannen

Een kapotte dakpan of gescheurde dakpan kan door diverse redenen ontstaan. In het geval van de klant in Hilvarenbeek kwamen we er tijdens een dakinspectie snel achter dat een losliggende nokvorst het probleem was. Nokvorsten kunnen, wanneer het cement poreus wordt, los komen te liggen en dat kon voor allerlei vervelende mankementen, zoals een lekkage of kapotte dakpannen zorgen. De schade die door losliggende nokvorsten ontstaat, valt vaak niet onder de dekking van de verzekering. Twijfelt u over de huidige staat van uw nokvorsten? Twijfel dan niet en plan een gratis dakinspectie in.

De oplossing | Nokvorsten repareren

Het vastzetten van de nokvorsten is de oplossing van het probleem. Bij Daklekkageoplossen.nl kiezen we ervoor om de nokvorst aan te smeren met Flexim. Dit materiaal is van hoogwaardige kwaliteit en heeft een langere levensduur dan cement. Na onze reparatie verkeert de nokvorst weer in topconditie. De dakpannen zitten hierdoor weer keurig vast en vocht maakt tijdens een flinke regenbui geen kans om de woning binnen te dringen.

Nokvorsten repareren? Laat dat maar aan onze specialisten over.

Meer informatie

Wilt u er zeker van zijn dat uw dak in uitstekende conditie verkeert, zodat onaangename verrassingen – zoals een vliegende of gescheurde dakpan – worden voorkomen? Plan periodiek een dakinspectie in. Onze specialisten komen graag geheel vrijblijvend bij u langs om de staat van uw dak te controleren en lossen eventuele mankementen vliegensvlug voor u op. Zo verlengt u de levensduur van uw dak en voorkomt hoge reparatiekosten.

Impressie

Recente Projecten

Project Nijmegen | Kilgootreparatie

Bitumen dak inspecteren

Project Utrecht | Zinkwerk dakkapel

Een dakkapel is een fantastisch aanwinst voor uw huis. U krijgt er meer lichtinval en extra ruimte voor terug, maar het is wel belangrijk om de dakkapel – net als de rest van het dak – goed te onderhouden. Het zinkwerk rondom de dakkapel wordt na verloop van tijd, door weersinvloeden en Uv-straling, namelijk poreus en dat kan voor lekkages zorgen. Onze klanten in Utrecht constateerden gelukkig tijdig dat het zinkwerk rondom de dakkapel los begon te laten en namen contact met ons op.

Project Houten | Bitumen dak overlagen

Een plat dak gaat decennia lang mee, mits u deze goed onderhoudt. Bitumen is een sterk en duurzaam materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Toch is het belangrijk om het dak periodiek te laten inspecteren, zodat mankementen tijdig worden opgemerkt en verholpen.
Bel: 06 - 363 360 62