Project Nijmegen | Kilgootreparatie

Project Nijmegen kilgootreparatie

Het voorjaar is aangebroken; tijd voor een dakinspectie! Dat is wat onze klanten in Nijmegen dachten. De lentemaanden zijn perfect voor het laten uitvoeren van een controle van uw dak. Eventuele problemen – die door het hevige weer in de wintermaanden zijn ontstaan – kunnen worden opgespoord en verholpen, zodat uw dak er het komende jaar weer tegenaan kan. Tijdens de inspectie op het dak van onze klanten in Nijmegen troffen we een kapotte kilgoot aan. Gelukkig waren we er op tijd bij en had dit mankement nog geen problemen opgeleverd. Het probleem kon door de vroegtijdige constatering eenvoudig worden opgelost.

Bent u benieuwd naar de huidige staat van uw dak? Plan dan een dakinspectie in. Bij ons kost het laten uitvoeren van een dergelijke inspectie u helemaal niets.

 

 

Het probleem en de oplossing

In een kapotte kilgoot krijgen algen, schimmel en mos de kans om zich te nestelen. In combinatie met vocht en koude temperaturen kan er dan een lekkage ontstaan. Gelukkig zijn we er bij onze klanten in Nijmegen op tijd bij waardoor we dit probleem met een kleine reparatie kunnen verhelpen. Met EPDM – een loodvervanger – renoveren wij de kilgoot, zodat deze er weer jarenlang tegen aankan. Het materiaal heeft een lange levensduur – langer dan lood – en is ongevoelig voor Uv-straling waardoor deze er niet door wordt aangetast. Hoewel het materiaal EPDM ontzettend sterk is, wil dat niet zeggen dat het onderhouden van uw dak hierdoor overbodig wordt. Wij raden u nog steeds aan om periodiek een dakinpectie te laten uitvoeren.

 

 

Dakinspectie inplannen

Wilt u de levensduur van uw dak verlengen én onaangename verrassingen, zoals daklekkages voorkomen? Laat een ervaren dakdekker periodiek een controle uitvoeren op uw dak, zodat mankementen op tijd worden opgespoord en verholpen. Bij Daklekkageoplossen.nl raden we u aan om één keer per jaar een inspectie te laten uitvoeren. Voor het geld hoeft u het niet te laten; bij ons kost een inspectie van uw dak u helemaal niets.

 

 

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over onze diensten, werkwijze of tarieven? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u met enthousiasme graag meer over de mogelijkheden en geven u op basis van uw verhaal vrijblijvend advies.

Impressie

Recente Projecten

Voordelen bitumen dak isoleren

Project Den Bosch | Vogelwering plaatsen

Project Haaren | Schoorsteen metselen

Redenen dakinspectie inplannen

Bel: 06 - 363 360 62