Redenen dakinspectie inplannen

Redenen dakinspectie inplannen

Thuiskomen en een enorme plas water in uw woning aantreffen of op de stoep een kapotte dakpan zien liggen. Het zijn voorbeelden van onaangename verrassingen die kunnen ontstaan wanneer u uw dak niet onderhoudt. Onder het onderhouden van uw dak verstaan wij verschillende zaken, zoals het reinigen ervan en het laten uitvoeren van kleine reparaties. Het correct onderhouden van uw dak begint met het constateren van eventuele mankementen en dat gebeurt tijdens een dakinspectie. Bij Daklekkageoplossen.nl raden we u aan om periodiek – één keer per jaar – een inspectie te laten uitvoeren, zodat problemen vliegensvlug worden opgelost.

Wilt u meer weten over de voordelen van het laten uitvoeren van een dakinspectie? We vertellen u er graag meer over.

 

 

 

Kleine reparaties, kleine moeite

Tijdens een dakinspectie worden mankementen tijdig opgemerkt. Wanneer u lang wacht hebben kleine mankementen de tijd om zich – door hevige weersomstandigheden – te ontwikkelen tot grote mankementen én dat staat gelijk aan kostbare reparaties. Een klein mankement kan vaak snel en voor een aantrekkelijk tarief worden opgelost. Een kleine barst kan zich zo tot een enorme scheur ontwikkelen en die kan voor grote problemen –, zoals een lekkage binnenshuis – zorgen.

Behoud uw dak in topconditie

Het volledig vervangen van uw dak, dat is een kostbare aangelegenheid. Om deze reden is het verstandig om uw dak op de juiste wijze te onderhouden, zodat u de levensduur ervan verlengt. Met kleine reparaties worden grote mankementen voorkomen en daarmee geniet u zo lang mogelijk van uw dak en wordt het volledig vervangen ervan zo lang mogelijk uitgesteld. Ook worden onaangename verrassingen, zoals een lekkage voorkomen.

Redenen dakinspectie inplannen? In onze ogen zijn die volop aanwezig.

Kosteloze service

Bij Daklekkageoplossen.nl hebben wij klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staan. Wij vinden het belangrijk dat u uw dak periodiek laat nakijken en daarom is een dakinspectie bij ons volledig kosteloos. Na de dakinspectie ontvangt u van ons – op basis van onze bevindingen – vrijblijvend advies inclusief een offerte.

Meer informatie redenen dakinspectie inplannen

Wilt u graag meer informatie over het laten uitvoeren van een dakinspectie of wilt u direct een inspectie inplannen? Vul dan onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Impressie

Recente Projecten

Voordelen bitumen dak isoleren

Project Den Bosch | Vogelwering plaatsen

Project Haaren | Schoorsteen metselen

Project Best | Bitumen dak overlagen

Bel: 06 - 363 360 62