Project Den Bosch | Renovatie loodwerk dakkapel

Renovatie loodwerk dakkapel

Een dakkapel brengt vele voordelen met zich mee en verhoogt – onder andere dankzij de enorme lichtinval – het wooncomfort. Om zorgeloos van uw dakkapel te kunnen genieten, is het belangrijk om het loodwerk rondom de dakkapel periodiek te laten controleren. De staat van het loodwerk controleren, kan eenvoudig tijdens een dakinspectie. Onze klant in Den Bosch constateerde zelf dat het loodwerk rondom de dakkapel zijn beste tijd had gehad. Ons team voerde bij aankomst een volledige inspectie op het dak uit en concludeerde dat het loodwerk inderdaad poreus was en op sommige plekken losliet.

Het probleem

Loodwerk wordt na verloop van tijd poreus. Uv-straling en hevige weersinvloeden zorgen ervoor dat het loodwerk wordt aangetast en dat kan – wanneer u niet ingrijpt – voor vervelende gevolgen, zoals een lekkage, zorgen. Het loodwerk rondom de dakkapel van onze klant in Den Bosch was al tientallen jaren oud en om deze reden adviseerden wij onze klant om het loodwerk te laten vervangen.

Onze oplossing

Het team van Daklekkageoplossen.nl heeft het oude loodwerk op zorgvuldige wijze verwijderd. Het loodwerk is vervolgens vervangen voor het flexibele materiaal EPDM. EPDM is een duurzaam materiaal dat bestand is tegen alle weersomstandigheden. Een fijne bijkomstigheid is dat het ook Uv-bestendig is. EPDM is verkrijgbaar in diverse diktes en kan eenvoudig, zelfs op de moeilijkst bereikbare plekken, worden aangebracht. Het materiaal is tientallen jaren waterdicht; een prettige gedachte voor onze klant uit Den Bosch.

Gratis dakinspectie

Wilt u de kans op lekkages verkleinen? Dan is het aan te raden om periodiek – jaarlijks – een dakinspectie uit te laten voeren. Tijdens een dergelijke inspectie wordt niet alleen het dak, maar ook de schoorsteen, dakgoten, nokvorsten en een eventuele dakkapel gecontroleerd. Na de inspectie stellen wij u uitgebreid op de hoogte van onze bevindingen en geven u – wanneer dat van toepassing is – een vrijblijvende offerte.

 

Meer informatie renovatie loodwerk dakkapel

Wilt u graag het loodwerk rondom uw dakkapel laten renoveren of heeft u een vraag over onze andere diensten? Zou u graag meer informatie verkrijgen over onze werkwijze en tarieven? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We geven u op basis van uw verhaal graag advies.

Impressie

Recente Projecten

Levensduur dakgoot verlengen

Dakreparatie laten uitvoeren door Daklekkageoplossen.nl

Voordelen bitumen dak isoleren

Project Den Bosch | Vogelwering plaatsen

Bel: 06 - 363 360 62