Voordelen bitumen dak isoleren

Bitumen dak isoleren

Heeft u een plat dak met bitumen dakbedekking?
Zou u graag het energielabel van uw woning verbeteren?
Bent u op zoek naar een investering die zichzelf terugverdient?

Het isoleren van uw bitumen dak is dan een uitstekende keus.

Het isoleren van het plat dak brengt voor u als woningeigenaar diverse voordelen met zich mee. Twijfelt u erover om uw dak te isoleren? U plukt er op zowel de korte als lange termijn gegarandeerd de vruchten van. Bij Daklekkageoplossen.nl zijn we gespecialiseerd in het repareren en renoveren van platte daken en hebben inmiddels al vele platte dak van isolatiemateriaal mogen voorzien. Wilt u meer weten over de voordelen, onze werkwijze of de kosten? Plan dan een gratis dakinspectie in. Tijdens de inspectie bekijken we de huidige staat van uw dak en brengen op basis van onze bevindingen een vrijblijvende offerte uit.

Bespaar op de stookkosten

Het allereerste voordeel van dakisolatie, dat is de verlaging op de stookkosten. De warmte in uw woning stijgt op en verdwijnt via een slecht geïsoleerd dak naar buiten. Is uw dak voorzien van isolatiemateriaal dan houdt dit de warmte binnen waardoor er niets verloren gaat. Vanzelfsprekend hoeft u hierdoor uw verwarming minder hoog te stoken en dat ziet u direct terug op uw energierekening. Op deze wijze verdient u het kosten met betrekking tot het isoleren op de lange termijn moeiteloos terug.

 

Positief effect op het milieu

Het stoken van de verwarming heeft een negatieve impact op onze aarde. Om deze reden is het een goed idee om uw woning goed te isoleren; minder gebruik maken van de verwarming gaat dan automatisch, omdat uw woning sneller warm is en blijft. Ook in de warme maanden heeft een geïsoleerd huis een positief effect. De warmte blijft buiten en uw woning voelt koel aan. Het gebruik van een airco wordt hierdoor ook beperkt.

De overheid wil het verduurzamen van woningen stimuleren en om daarom zijn er diverse subsidies met betrekking tot het isoleren van uw woning beschikbaar. Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bekijk dan de website van uw gemeente.

Een waardevolle investering

Met dakisolatie verbetert u het energielabel van uw woning en daarmee gaat ook de waarde van uw huis omhoog. Uw dak isoleren, is daarom een waardevolle investering die zichzelf terugverdient.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het isoleren van uw bitumen dak of heeft u een vraag over een van onze andere diensten? Neem geheel vrijblijvend contact op. Wij staan u graag met enthousiasme te woord.

Impressie

Recente Projecten

Project Den Bosch | Vogelwering plaatsen

Project Haaren | Schoorsteen metselen

Redenen dakinspectie inplannen

Project Best | Bitumen dak overlagen

Bel: 06 - 363 360 62