Voordelen en nadelen dakdekker

Daklekkage laten oplossen

Wilt u een dakdekker inschakelen, maar twijfelt u of dit noodzakelijk is? In sommige gevallen kunt u zelf het dak opgaan, maar overweeg altijd of het niet verstandiger is om een specialist te benaderen.

Heeft u last van lekkage?
Is de dakbedekking van uw plat dak in slechte staat?
Is het zink- en loodwerk aan vervanging toe?

Kies voor een vakman en ben verzekerd van een perfect eindresultaat.

Voordelen dakdekker

Werken op hoogte, dat is niet voor iedereen weggelegd. Daarbij brengt het ook gevaren met zich mee. Een dakdekker is vanzelfsprekend gewend om op het dak te bewegen en zijn werkzaamheden uit te voeren. Wees, wanneer u ervoor kiest om zelf het dak op te gaan, uiterst voorzichtig. Een ongeluk zit in een klein hoekje.

Het repareren van een lekkage, renoveren van de schoorsteen en het herstellen van zink- en loodwerk vergt specialistische kennis. Het vervangen van bitumen dakbedekking is bovendien – omdat de naden van bitumen worden gebrand – een gevaarlijke klus. Een ervaren dakdekker weet exact hoe dit aan te pakken.

Het dak is een belangrijk onderdeel van uw woning. Daarom wilt u dat deze in uitstekende conditie verkeert. Met een professionele dakdekker bent u van goed resultaat verzekerd. Gaat u zelf aan de slag en voert u de klus niet op correcte wijze uit, dan kan dit voor ongemakken – zoals een lekkage – zorgen en dat gaat dan vaak weer gepaard met hoge reparatiekosten.

Waarom Daklekkage Oplossen

Als ervaren dakdekkersbedrijf zijn wij in staat u goed te adviseren. Bij Daklekkage Oplossen controleren wij de staat van uw dak en geven u op basis daarvan een advies op maat. Voor het uitvoeren van reparaties en renovaties gebruiken wij enkel materialen van hoogwaardige kwaliteit. Zo weet u zeker dat uw dak na het uitvoeren van de werkzaamheden weer tiptop in orde is.

Nadelen dakdekker

De nadelen van een dakdekker? Het kost geld. De prijzen van een dakdekker kunnen verschillen, maar het is belangrijk om voor een specialist met ervaring te kiezen. Bij Daklekkage Oplossen zijn we gespecialiseerd in het renoveren en repareren van platte daken, maar u kunt bij ons ook terecht wanneer u een schuin dak c.q. pannendak heeft.

Meer informatie voordelen en nadelen dakdekker

Wilt u meer weten over onze diensten? Of heeft u een vraag over onze werkwijze of de kosten?
Neem vrijblijvend contact met ons op. We staan u graag te woord en vertellen u – op basis van uw verhaal – meer over de mogelijkheden.

Impressie

Recente Projecten

Project Utrecht | Zinkwerk dakkapel

Een dakkapel is een fantastisch aanwinst voor uw huis. U krijgt er meer lichtinval en extra ruimte voor terug, maar het is wel belangrijk om de dakkapel – net als de rest van het dak – goed te onderhouden. Het zinkwerk rondom de dakkapel wordt na verloop van tijd, door weersinvloeden en Uv-straling, namelijk poreus en dat kan voor lekkages zorgen. Onze klanten in Utrecht constateerden gelukkig tijdig dat het zinkwerk rondom de dakkapel los begon te laten en namen contact met ons op.

Project Houten | Bitumen dak overlagen

Een plat dak gaat decennia lang mee, mits u deze goed onderhoudt. Bitumen is een sterk en duurzaam materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Toch is het belangrijk om het dak periodiek te laten inspecteren, zodat mankementen tijdig worden opgemerkt en verholpen.

Waarom kiezen voor Daklekkage Oplossen?

Uw dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Om deze reden is het belangrijk deze periodiek te laten controleren en eventuele mankementen door een deskundige te laten verhelpen. Zelf een lekkage verhelpen of het zinkwerk op het dak repareren? Het kan, mits u over de juiste kennis en apparatuur beschikt. Zelf het dak opgaan en reparaties uitvoeren, kan voor grote problemen – zoals lekkages – zorgen. Een ervaren dakdekker inschakelen, is bij een gebrek aan kennis, dan ook een absolute aanrader.

Project Zaltbommel | Kilgoot renoveren

Een kapotte kilgoot kan voor vervelende verrassingen, zoals een lekkage zorgen. Daar kwamen onze klanten in Zaltbommel op een maandagavond achter. Na een regenachtige dag drupte het water helaas de woning binnen en dat zorgde voor een flinke lekkage in de keuken. Ons team van dakexperts besloot de ochtend erna langs te gaan en ging tijdens een dakinspectie op zoek naar de oorzaak van het probleem.
Bel: 06 - 363 360 62