Waarom kiezen voor Daklekkage Oplossen?

Kilgoot reinigen en repareren

Uw dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Om deze reden is het belangrijk deze periodiek te laten controleren en eventuele mankementen door een deskundige te laten verhelpen. Zelf een lekkage verhelpen of het zinkwerk op het dak repareren? Het kan, mits u over de juiste kennis en apparatuur beschikt. Zelf het dak opgaan en reparaties uitvoeren, kan voor grote problemen – zoals lekkages – zorgen. Een ervaren dakdekker inschakelen, is bij een gebrek aan kennis, dan ook een absolute aanrader.

Bij Daklekkage Oplossen werken enkel gecertificeerde dakdekkers met een enorme dosis ervaring. Wij voeren zowel kleine reparaties als grote renovaties uit en dit doen wij op zowel schuine als platte daken. Omdat wij kwaliteit ontzettend belangrijk vinden, werken wij enkel met hoogwaardige materialen en geavanceerde apparatuur. Op onze uitgevoerde werkzaamheden geven wij bovendien tien jaar garantie. Uw dak is om deze redenen bij ons in vertrouwde handen.

Van een dakreparatie tot complete renovatie

Bij ons kunt u terecht voor alle reparaties die op het dak dienen plaats te vinden. Van het repareren van een daklekkage tot aan het compleet vernieuwen van een plat dak. Ook houdt ons team zich bezig met het herstellen van zinkwerk rondom de dakkapel, opnieuw metselen van schoorstenen, repareren van kilgoten en nokvorsten en uitvoeren van dakinspecties.

Gratis dakinspectie

Periodiek een dakinspectie laten uitvoeren, voorkomt veel problemen. Tijdens een inspectie op het dak wordt het gehele dak nagelopen. Het dak, de schoorsteen, dakgoten en een eventuele dakkapel worden gecontroleerd waarna er een advies wordt uitgebracht. Bij Daklekkage Oplossen adviseren wij onze klanten om één keer per jaar een inspectie te laten uitvoeren. Mankementen worden hiermee op tijd opgemerkt en kunnen vaak met kleine reparaties worden verholpen. Het goed onderhouden van uw dak scheelt op de lange termijn enorm in de portemonnee en voorkomt onaangename verrassingen, zoals een lekkage binnenshuis.

Meer informatie

Zou u graag een gratis dakinspectie uit laten voeren, zodat wij u op de hoogte kunnen brengen van de huidige staat van uw dak? Heeft u last van een daklekkage en wilt u deze verhelpen? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van vrijblijvend advies.

Impressie

Recente Projecten

Levensduur dakgoot verlengen

Dakreparatie laten uitvoeren door Daklekkageoplossen.nl

Project Den Bosch | Renovatie loodwerk dakkapel

Voordelen bitumen dak isoleren

Bel: 06 - 363 360 62