Wat is bitumen dakbedekking?

Bitumen dak isoleren

Wat is bitumen dakbedekking nu eigenlijk precies? Het is een vraag die wij regelmatig beantwoorden. Ook zijn onze klanten benieuwd naar de kosten van bitumen dakbedekking. In dit artikel vertellen we u dan ook graag meer over dit sterke materiaal.

Heeft u een bitumen dak en is deze aan vervanging toe?
Is er sprake van een lekkage en wilt u deze laten verhelpen?
Bent u benieuwd naar de huidige conditie van uw plat dak?
Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.
We komen graag bij u langs voor een gratis dakinspectie.

Bitumen dakbedekking plat dak

Heeft u een plat dak? Dan is de kans groot dat er bitumen dakbedekking op ligt. Bitumen dakbedekking is een hoogwaardig materiaal waarmee platte daken worden bekleed. Het materiaal wordt ook wel dakleer genoemd en wordt veel toegepast op aanbouwen, veranda’s, dakkappellen en schuren.

Bitumen heeft een lange levensduur. Mits het op de juiste wijze wordt onderhouden. Om de conditie van uw dak optimaal te behouden, raden wij u aan om periodiek een dakinspectie te laten uitvoeren. Eventuele mankementen kunnen zo vroegtijdig worden opgespoord en verholpen. Problemen kunnen over het algemeen met lokale reparaties worden opgelost.

Bitumen dak vervangen

Last van een lekkage? Het volledig vervangen van een bitumen dak is in de meeste gevallen niet nodig. Met een lokale reparatie kunnen onze experts uw plat dak weer in een goede conditie brengen.

Is de conditie van het gehele dak slecht? Of wilt u het dak isoleren? Wij komen graag bij u langs om geheel vrijblijvend een offerte op te maken. Vanaf de grond is het vaak lastig om de huidige staat van uw dak in te schatten. Onze experts gaan daarom altijd eerst het dak op om de dakbedekking zorgvuldig te inspecteren. Na onze inspectie geven we u verslag van onze bevindingen.

Meer weten over het laten repareren van een bitumen dak? Bekijk dan onze bitumen dakbedekking pagina.

Meer informatie

Zou u graag meer te weten komen over het laten uitvoeren van een reparatie of het vervangen van uw bitumen dak? Neem geheel vrijblijvend contact op. We geven u op basis van uw persoonlijke situatie graag advies.

Impressie

Recente Projecten

Levensduur dakgoot verlengen

Dakreparatie laten uitvoeren door Daklekkageoplossen.nl

Project Den Bosch | Renovatie loodwerk dakkapel

Voordelen bitumen dak isoleren

Bel: 06 - 363 360 62