Wat kost bitumen dakbedekking?

Plat bitumen dak

Benieuwd wat de kosten van bitumen dakbedekking zijn? Vaak is het volledig vervangen van een bitumen dak niet nodig. Met een plaatselijke reparatie kan een probleem over het algemeen al worden verholpen. Wilt u uw dak volledig vervangen, omdat deze in een slechte conditie verkeert of omdat u deze wilt isoleren? We komen graag langs voor het opmaken van een vrijblijvende offerte.

Plan nu uw gratis dakinspectie in.

Bitumen dak repareren | De kosten

Wat kost het laten repareren van een bitumen dak? Het is een vraag die wij regelmatig horen en we zouden u er graag een eenduidig antwoord op geven. Echter is het niet mogelijk om u op voorhand aan te geven wat het repareren of vervangen van bitumen dakbedekking kost. De prijs is namelijk afhankelijk van diverse factoren. Om u een duidelijk beeld van de kosten te geven, komen we dan ook graag bij u langs. Onze experts voeren dan geheel vrijblijvend een gratis dakinspectie uit waarbij de huidige conditie van het dak wordt gecontroleerd. Op basis van onze bevindingen geven we u vervolgens een uitgebreid en onderbouwd advies.

Plat bitumen dak

Daklekkage Oplossen | De dakexpert in uw regio

Wanneer uw plat dak gerepareerd moet worden, is het verstandig om voor een ervaren dakdekker te kiezen. Het dak is één van de belangrijkste elementen van uw woning en het is van groot belang dat hiermee zorgvuldig wordt omgesprongen. Heeft u geen ervaring met het repareren van daken? Ga dan nooit zelf het dak op om een reparatie uit te voeren. Het werken op hoogte kan gevaarlijk zijn en daarbij kan het mankement op het dak, wanneer de reparatie niet correct wordt uitgevoerd, verergeren. Vaak kunnen mankementen met een kleine reparatie worden opgelost.

Daklekkage Oplossen Den Bosch

Meer informatie | Wat kost bitumen dakbedekking?

Zou u graag meer te weten komen over de kosten van bitumen dakbedekking? Het laten uitvoeren van een reparatie of het volledig vervangen van uw plat dak? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. We vertellen u op basis van uw verhaal graag meer over de mogelijkheden.

Plat dak vervangen

Impressie

Recente Projecten

Project Utrecht | Zinkwerk dakkapel

Een dakkapel is een fantastisch aanwinst voor uw huis. U krijgt er meer lichtinval en extra ruimte voor terug, maar het is wel belangrijk om de dakkapel – net als de rest van het dak – goed te onderhouden. Het zinkwerk rondom de dakkapel wordt na verloop van tijd, door weersinvloeden en Uv-straling, namelijk poreus en dat kan voor lekkages zorgen. Onze klanten in Utrecht constateerden gelukkig tijdig dat het zinkwerk rondom de dakkapel los begon te laten en namen contact met ons op.

Project Houten | Bitumen dak overlagen

Een plat dak gaat decennia lang mee, mits u deze goed onderhoudt. Bitumen is een sterk en duurzaam materiaal dat weinig onderhoud nodig heeft. Toch is het belangrijk om het dak periodiek te laten inspecteren, zodat mankementen tijdig worden opgemerkt en verholpen.

Waarom kiezen voor Daklekkage Oplossen?

Uw dak is een van de belangrijkste onderdelen van uw woning. Om deze reden is het belangrijk deze periodiek te laten controleren en eventuele mankementen door een deskundige te laten verhelpen. Zelf een lekkage verhelpen of het zinkwerk op het dak repareren? Het kan, mits u over de juiste kennis en apparatuur beschikt. Zelf het dak opgaan en reparaties uitvoeren, kan voor grote problemen – zoals lekkages – zorgen. Een ervaren dakdekker inschakelen, is bij een gebrek aan kennis, dan ook een absolute aanrader.

Project Zaltbommel | Kilgoot renoveren

Een kapotte kilgoot kan voor vervelende verrassingen, zoals een lekkage zorgen. Daar kwamen onze klanten in Zaltbommel op een maandagavond achter. Na een regenachtige dag drupte het water helaas de woning binnen en dat zorgde voor een flinke lekkage in de keuken. Ons team van dakexperts besloot de ochtend erna langs te gaan en ging tijdens een dakinspectie op zoek naar de oorzaak van het probleem.
Bel: 06 - 363 360 62