Project Utrecht | Zinkwerk dakkapel

Renovatie loodwerk dakkapel

Een dakkapel is een fantastisch aanwinst voor uw huis. U krijgt er meer lichtinval en extra ruimte voor terug, maar het is wel belangrijk om de dakkapel – net als de rest van het dak – goed te onderhouden. Het zinkwerk rondom de dakkapel wordt na verloop van tijd, door weersinvloeden en Uv-straling, namelijk poreus en dat kan voor lekkages zorgen. Onze klanten in Utrecht constateerden gelukkig tijdig dat het zinkwerk rondom de dakkapel los begon te laten en namen contact met ons op.

Bij aankomst voerden wij een gratis dakinspectie uit en controleerden de totale staat van het dak. Daarbij werden ook de schoorsteen en dakkapel uitvoerig bekeken. Twijfelt u over de huidige staat van het zinkwerk op uw dak? Schroom niet en maak een afspraak. Een dakinspectie is bij ons volledig kosteloos.

Het probleem van het Zinkwerk

Het zinkwerk rondom de dakkapel bleek poreus waardoor deze los begon te laten. Regenwater krijgt op deze manier de kans om de woning binnen te dringen en dat kan voor een lekkage en waterschade binnenshuis zorgen. Na onze inspectie brachten wij onze klant op de hoogte van onze bevindingen en planden een afspraak in voor het uitvoeren van een zinkwerkrenovatie.

renovatie zinkwerk

De oplossing; renovatie van het Zinkwerk

De renovatie van het zinkwerk werd gestart met het verwijderen van het bestaande zinkwerk. Hierna hebben onze dakspecialisten het oppervlak rondom de dakkapel gereinigd en voorzien van nieuw zinkwerk. De dakkapel heeft nu weer een moderne, strakke uitstraling en kan er weer jarenlang tegenaan. Onze klant krijgt bovendien tien jaar garantie op de uitgevoerde werkzaamheden. Een fijne bijkomstigheid.

Het materiaal zink is duurzaam, recyclebaar en gaat decennialang mee. Het is daarbij onderhoudsvrij en hoeft daarom niet te worden geschilderd of op een andere manier te worden bijgehouden. Wel is het belangrijk om periodiek een dakinspectie te laten uitvoeren, zodat eventuele mankementen tijdig worden opgemerkt en verholpen.

Meer informatie

Zou u graag het zinkwerk op het dak laten vervangen? Of heeft een u vraag over een van onze diensten, werkwijze of tarieven? Neem dan contact met ons op. We voorzien u graag, geheel vrijblijvend, van advies.

Impressie

Recente Projecten

Levensduur dakgoot verlengen

Dakreparatie laten uitvoeren door Daklekkageoplossen.nl

Project Den Bosch | Renovatie loodwerk dakkapel

Voordelen bitumen dak isoleren

Bel: 06 - 363 360 62